List z wakacji i opis znanej osoby.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam serdecznie.

Na wstępie chciałbym podkreślić, że nigdy nie miałem do czynienia z językiem angielskim.

Potrzebuje dwie prace. Pierwsza praca, to list z wakacji ( opisujący wakacje w czasie przeszłym ), a druga praca, to opis znanej osoby.

Zdaje sobie sprawę z tego, że mam marne szanse na znalezienie osoby, która pofatyguje się i napisze oba listy, ale może znajdę kogoś, kto ma już napisane prace o tym samym temacie i byłby wstanie je przepisać.
Szukałem w google i niestety wszystkie listy są pisane w czasie teraźniejszym ( list z wakacji ), a opisy znanych osób są nie w moim typie ( aktorzy :-) ).
Dodam, że prace te nie muszą być wyczerpujące.

Pozdrawiam.
Na kiedy ci to jest potrzebne??
Jesli oczywiscie jescze to chcesz to ok moge napisac po niedzieli czyli za 2 dni bo teraz nie mam czasu sama studiuje..
Jak cos to pisz gg:1[tel]
A dlaczego odrabiasz zadania za leni?
Dla mnie to akurat prościzna a jeśli ktoś potrzebuje czegoś a sam nie zna angielskiego to w sumie mogę się zabawić chwilkę tak dla przypomnienia:):):)
To pomagaj na forum, a nie odrabiaj zadania za innych. No chyba że na forum nie potrafisz :))
Nom rzeczywiście weszłam tu pierwszy raz bo akurat czegoś szukałam..
I natknęłam sie akutat na ten list..a skoro jest łatwy to sobie pomyślałam ze czemu nie..ale widze ze autor sie nie zgłasza wiec chyba nie bedzie to juz potrzebne..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie