Jak nie tego nie napisze to kibel!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Siema wszystkim :) Mam już dwie poprawki w sierpniu jak obleje jutro angielski to powtarzam szkołe. Dlatego bardzo Was prosze o pomoc. Będe jutro pisał list formalny o pracy. Temat szanowna pani profesor sama sobie wybierze ale ja wymyśliłem takiego uniwersalnego gotowca który może spasuje do wszystkich tematów. Proszę o sprawdzenie. Napewno tragedia ale to wyjątkowa sytuacja:

Dear Sir or Madam
I’m writing to apply for the Job of Cook on holiday / camp in your company. About work I informed through media.
I have Eighteen years old. I have experience the biggest in this type of work. On this position
I worked three years After occupancein time when I walked for secondary school. I worked on this position 5 year in One of prestigious comany In Warszawa. I have resigned from work because stmosphere did not please me among employee. I received bonus behind benchmark six times and conscientious work from chief . This work gave big satisfaction me. I think
that it is suitable for work on position well because I have big experience in to profession, I’ m Resourceful and I’m Responsible person . I was in former work Firm employee always.
Never I had lateness. There is next trump It that My acquaintance of English . I read very fluently and it writes in this language. I will have with establishing contact due to it problem in company. I am take by reason of above-mentioned in state on position full energy work.
I enclose my CV. When qualifying conversation has proceed and possibly when I can begin this work ? Please, about giving of information .
Yours faithfully
xyz
po polsku to jest tak:
Piszę gdyz ubiegam się o pracę na stanowisku ... na wakacjach/ obozie w Pańskiej/ Pani / Państwa firmie. O pracy dowiedziałem się za pośrednictwem mediów.
Mam 18 lat. Mam bardzo duże doświadczenie w tego typu pracy. Na stanowisku tym pracowałem 3 lata po zajęciach w czasie gdy chodziłem do liceum. Na stanowisku tym pracowałem 5 lat w jednej z prestiżowych firm z Warszawie. Z pracy zrezygnowałem ponieważ nie podobała się mi atmosfera wśród pracowników. Sześciokrotnie za wzorową i sumienną pracę
Otrzymywałem premię od szefa. Praca ta dawała mi dużą satysfakcję. Uważam że dobrze
Nadaje się do pracy na stanowisku … ponieważ, mam duże doświadczenie w tym zawodzie, jestem zaradny i odpowiedzialnym człowiekiem. W poprzedniej pracy byłem zawsze solidnym pracownikiem. Nigdy nie miałem żadnych spóźnień. Kolejnym atutem jest znajomość języka angielskiego. Bardzo biegle czytam i pisze w tym języku. Dzięki temu
Nie będę miał problemu z nawiązywaniem kontaktów w Pani/ Pana/ Państwa firmie. W związku z powyższym pełen energi jestem w stanie podjąć się pracy na stanowisku … w Pani/ Państwa / Pana firmie.
Kiedy ma odbyć się rozmowa kwalifikacyjna, oraz ewentualnie kiedy mogę zacząć tę pracę ?Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Ludzie błagam chociaż trochu sprawdzcie !!!
help me:(
mam dla ciebie gotowca, może się przydać

Dear Signor Diretorre
Now I am tella you the story how I was treated at your hotella.I am
comma from Palermo as tourist to London and stay as a young man at
your hotella. When I comma in my room I see no shit in my bed.
How can I sleep with no shit in my bed? I calla down the Receptione
and tell: " I wanna shit ".They tella me " Go to the toillett ". I
said " No, no. I wanna Shit in my bed ". They said " You betta not
shit in your bed, you sonnawabitch ".
What is sonnawabitch? !
I go down to ristorante for breakfast. I order bacon and eggs
and Two pisses of toast. I getta only one piss of toast. I tella
waitress and point to toast " I wanna piss ". She tella "Go to the
toillett ". I say " No, no. I wanna piss on my plate ". She then say to
me " You bloody fella better not piss on the plate, you sonnawabitch
"Second person who do not even know me and call me sonnawabitch!
What is sonnawabitch?
Later I go dinner into restorante. Spoon and knife is laid but no fock.
I tella waitress " I wanna fock ",
and she tella me " Sure everybody wanna fock".
I tell her " No, No. You don't understand me. I wanna fock on The table".
She then tell me " So you sonnawabitch, wanna fock on the table? Get
your ass outa here! "
So I go to the receptione and ask for bills. I no wanna stay in your
hotel no more.
When I have pay the bills, the porter say to me " Thank you and piss
be with you ". I say " Piss on you too, you sonnawabitch ".
I go back to Italy! I never more comma stay in your hotella or you
Country, You sonnawabitch.
super gotowiec ;D
daj linka do tego na youtube'a :)

Chociaż też się z jezykiem osłucha :)
wlasnie z czego to jest? brzmi jak Borat, ale to na pewno nie on (inna strona świata) ;P
Troche zalosne, ale widze ze starales sie.

Dear Sir or Madam
I'm writing to apply for the job (albo position) of cook AT YOUR SUMMER CAMP. . I FOUND OUT ABOUT THE JOB THROUGH AN ADVERTSEMENT (in the newspaper, albo on the Internet)

(I have...myslisz tu po polsku) eighteen years old. I have A GREAT DEAL OF experience WITH this type of work. I WORKED ("part-time" Ame, niewiem jak BrE) IN A SIMILAR position WHILE I ATTENDED secondary school. I worked AT this position FOR 5 year (l.mn) in one of THE MOST prestigious comany (orto. + l.mn) in Warsaw.

Wystarczy ode mnie. Moze drugi/a zie zglosi
Dzięki Suniab:) A mógłby ktoś jeszcze coś sprawdzić ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne strony do nauki języków

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie