how can teenagers in your country get healthier

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam do wykonania prezentację/przemówienie na temat - How can teenagers in your country get healthier?

Chodzi oczywiście o Polskę. Od razu zaznaczam, że praca powinna być na 6 lub 5+.
Proszę o możliwe rozwinięcie tematu jak tylko się da.
Sama byłabym w stanie to zrobić, ale nie mam na to czasu, dlatego bardzo, bardzo proszę o odpowiedzi! :(
> Od razu zaznaczam, że praca powinna być na 6 lub 5+.

> Sama byłabym w stanie to zrobić, ale nie mam na to czasu, dlatego bardzo, bardzo proszę o odpowiedzi! :(

Czy tylko ja wyczuwam tu sprzeczność logiczną?

Do autorki: ten portal NIE służy odrabianiu cudzych prac domowych (także osób, które dały by sobie radę ale nie mają czasu - jeśli rzeczywiście stało się coś ważnego, pogadaj z nauczycielem o możliwości zmiany terminu oddania pracy). Nie licz na to, że ktoś zrobi za Ciebie prezentację.

»

Programy do nauki języków