esej o bajce

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, mam na zadanie napisac esej o dowolnej bajce w jezyku angielskim \:) kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac pomocy prosze:)
chyba rozprawkę masz na myśli . Esej to trudno nawet w języku polskim napisać
Niestety taki mam zadanie esej dotyczacy bajki:/
angielski essay = wypracowanie, praca itp.
a moze ktos mi pomoc w napisaniu rozprawki o tej nieszczesnej bajce?
ale jak dokladnie brzmi temat? ma to byc np. interpretacja, twoje przemyslenia, a moze odczucia po jej przeczytaniu?
oczucia i przemyslenia bpo przeczytaniu dowolnej bajki
No to w czym dokładnie problem? Nic nie czujesz po przeczytaniu np. Królewny Śnieżki?

W zeszłym tygodniu przeczytałam XYX. Jest to bajka o QRT. A robi to a B robi tamto i na końcu wszyscy są ABC. XYZ bardzo mi się (nie) podobała. Po przeczytaniu XYZ czułam, że / myślałam że... itd.
Problem mam poniewaz slabo mi wychodzi pisanie a juz w jezyku ang. szczegulnie:(
Pisać się można nauczyć tylko trzeba to ćwiczyć czyli...pisać :)
masz problemy nie tylko z angielskim ale też z polskim.:P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie