Witam bardzo prosze o przetlumaczenie ponizszego tekstu na angielski. Nie potrafie zrobic tego sama. Umiem niemiecki jednak z angielskiego jestem calkowita noga :( bardzo was prosze o pomoc
Goraco panstwu polecam solidne i stabline lozko firmy "marzenia". Posiada ono niskie charakterystyczne nogi i eleganckie ozdobne elementy o kolorze srebrnym. Lozko to jest bardzo wygodne i jedyne w swoim rodzaju. Bardzo szybko sie na nim zasypia. Jego materac jest idealnie miekki by nie krzywdzic naszego zdrowia gdyz w tych czasach jest to bardzo wazne. Materac jest dostepny w roznych kolorach, moze on pasowac do lozka lub do ścian sypialni. Moga sobie panstwo rowniez wybrac kolor lozka z bogatej palety barw. Mebel ten jest robiony na zamowienie z zadko spotykanego drewna. Niestety tylko nieliczni moga je miec poniewaz jest ono bardzo drogie. Sadze jednak ze osoby posiadajace je sa z niego calkowicie zadowolone i napewno komus by je chetnie polecily. Z mojego punktu widzenie lozko to jest warte swej ceny gdyz jest eleganckie i komfortowe. Do kazdego łozka firma w prezencie ofiarowuje komplet poscieli ktory pieknie do niego pasuje. Klient moze sam wybrac z jakiego materialu chcialby dostac ta posciel. Firma "marzenia" jest jedna z najlepszych na rynku dlatego uwazam ze mozna jej zaufac i ze lozko o ktorym tu mowa napewno bedzie goscic w naszych skromnych progach przez bardzo dlugie lata. Mam nadzieje ze rozwaza panstwo maja rade i jednak skusza sie na zakup tego niezwyklego lozka. Życze Panstwu udanego wyboru.