Znikający Listening

Temat przeniesiony do archwium.
czemóż to wszystkie wpisy dotyczące listeningu (odpowiedzi oraz nieśmiałe i jakże nieliczne próby rozmowy na ich temat) nieustannie znikają z forum? czyżby przypadkiem? nie wierzę!Wietrzę SPISEK. Ta zniewaga krwi wymaga! czyżby wszyscy ludzie którzy zamierzali wymienić sie informacją na ten jakże ciekawy temat nagle wyparowali? Deportacja czy delikatne acz celne zabiegi Admina?
adminie daj żyć !!!!!! To nie są gotowe odpowiedzi tylko luźne spostrzerzenia nikt tu gotowego soundtracku z odpowiedziami nie wrzuca !!!!!
nic nie jest kasowane! jedynie co zrobilem to przenioslem pare wątkow z katalogu \"CAE\" do \"CAE - sesja letnia 2004\" (podobnie z FCE)

poszukajcie najpierw dokladnie a nie krzyczycie, moze o ten watek chodzi:

https://www.ang.pl/listening_5779.html

?
No właśnie! popieram w 100% też zauważyłam to co netto napiasał! dajcie nam ludzie pokój zwłaszcza, że jak na razie tylko jeden człek podał cokolwiek. A co ze speakingiem do cholery? przeciez tego nie da sie zerżnąć? Nawet znając tematy! Pomóżcie pLease
Lukar dobra ale jak wchodzimy na cae sesja letani 2004 to w spisie tematów go nie ma. Ja wyciągnęłam go poprzez kopię linku bo przesyłałam komuś i dopisując cos na końcu pojawił sie znowu ale dalej tylko na startowej stronie forum gdzie są 3 najświeższe. Jak spadnie na 4 poz. to szlag go trafia bo jak wyżej pisałam w katalogu sesja letani go nie ma
Lukar czy czasem ścieżka jest cała podana ??
Popieram - wydaje mi się że nie wszystkie najnowsze tematy są w zbiorze CAE - sesja letnia 2004
Skoro tak to ja bardzo przepraszam za pomówinenie! Ale w katalogu CAE -sesja letnia nie ma tego wątku wogóle -jedyny sposób na dotarcie do niego to link albo bezpośrednio z forum: ostatnie wpisy- pod warunkiem oczywiście, że go ktoś poruszył przed chwilą/ dziwne to. Am I right?
ja go widze jako trzeci od góry...
Ja np. nie!!
trzeci od gory to obecnie Stalowa Wola :(((( no nie ma go dalej cos jest nie tak, a nam to nie pomaga w podnoszeniu się na duchu przed egz.
a teraz widzę - chyba musze iść do okulisty;-) sorry,,
JEST!!!!!!!!!!!!!!!1 al eprzez trzy ostatnie dni było tylko 10 postów itego na pewno nie było Lukar dzięki za pomoc jesteś wielki i taki pozostań :)))))))))))
Temat przeniesiony do archwium.