JEST JUŻ LINK DO SPARWDZANIA WYNIKÓW !!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
WŁASNIE SIĘ POJAWIŁA , ALE WYNIKI SIĘ JESZCZE NIE POKAZUJĄ !!!!! ALE ZROBILI NUMER. Bez sensu puste ramki które nie podają info. Nie robiliby człowiekowi nadzieji !!!!!!!!!
Sa wyniki!!! Zdalam!!!
Aha! Oto link: http://www.britishcouncil.org/poland-examinations.htm

Cambridge ESOL Results Summer 2004
a moglabys podac dokaldnego linka do strony z wynikami??
Patrz wyzej :) Wejdz na linka i po prawej stronie masz ten napis ESOL Results Summer 2004, kliknij, wpisz swoje numery i.... Powodzenia! Czeka sie 3 sekundy!!
Ja tez zdalem:-))))))))). Dzieki wszystkim na tym forum za wszelkie rady.Pozdrowienia.
Ja tez zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!Na B.Bardzo się cieszę.Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli tu na forum, wspierając radą i dobrym słowem.
LUDZIEEEE!!!!! Zdałam! Zdałam! Zdałam!!!!!!!!!
No ja tez zdalem!:)...NA B - biorac pod uwage, ze zdawalem z biegu, bez chocby 5 minut nauki do certyfikatu, to jestem z siebie dumny:)...

No, to teraz tylko sobie BECa zdam i jestem w domu;)...Sesjo zimowa - nadchodze!:)
Ja też zdałam!!!
hej;) ja zdawałam w Zielonej Górze i biorąc pod uwagę wlożony naklad pracy to jestem zadowolona - C z CAE brzmi dla mnie ok;)

z jednego kursu zdawala nas grupa 9 osob i wyniki przedstawiaja sie nastepujaco: jedno A, dwa B, cztery C i niestety po jednym D i E;( bardzo mi żal, ze nie wszytkim sie udalo;( smutno;( szkoda wielka;(

serdecznie gratuluje wszystkim zdajacym, a w szczegolnosci oczywiscie tym, dla ktorych wyniki okazaly sie pomyslne;) super! a kiedy zdajemy \'proficiency\'? ;)))
ZDAŁAAAAAAAAAM :))))

dzieki za rady i pomoc
też zdałem
co prawda tylko B, ale co można chcieć od osoby, która prawie olała temat:]
Supeł!!
Hurra!!! Zdałam i to na B (w pól roku po FC)!!!Ale w przeciwieństwie do większości geniuszy, ja się uczyłam do egzaminu :-)
A na jaką ocenę zdałaś wczesniej FCE, bo ja własnie zdałam FCE a teraz sie zastanawiam czy przystępowac CAE w sesji zimowej, czy poczekac na letnia?
Fc zdałam na B, ale poszłam na FC prawie z biegu, natomast do CAE przysiadłam - testy, czytanie książek +słuchanie CNN i filmy. Jeśli FC wydawało CI sie łatwe, to próbuj CAE, chociaż przeskok jest znaczny, ale jak widzisz, wszystko jest możliwe:-)
A możesz mi podać tytułu książek z jakich przygotowywałas sie do advanca i czy uczeszczałąć na jakies kursy przygotowujące?
ZDAŁEM PROFICIENCY NA C!!!!!!!!!!!!!! JESTEM BOGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) hahahahah:):):);) S U P E R!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry, trochę mnie poniosło. Alem się zajeb... cieszę:D
1)testy z ubiegłych lat z wydawnictwa cambridge(tytułu dokłądnego nei znam,bo mialam ksero od kolegi) oraz CAE practise tests with key z Longmana (taka zielona książka)
2)gramatyka Michael Vince \"Advanced Language Practise\"
3) do pisania trochę przeglądałam i uczyłam się zwrotów z Succesfull Writing Proficiency Virgini Evans
4)zaczełam też książkę, ale zrobiłam moze 1 - 2 unity z CAE Masterclass z Oxfordu
plus książki do czytania w oryginale, nie \"retold story\", np. Harry Potter,Jonathan Caroll i nawet jakieś romansidła :-)
NA typowy kurs nei chodizłam, miałam angielski raz w tygodniu 1 godz., na którym trochę konwersowaliśmy (warto nauczyć się opowiadać o tych bzdetnych zdjęciach i dyskutowac w parze), wiec tak naprawdę najwięcej prayc włożyłam sama w domu, ale siedizałam kilka razy w tygodniu nad ang. Acha!!! Jak robiłam testy, to niektóre nowe zwroty czy słowa wypisywałam soebi i wkuwałam (zwłaszcza phrasal verbs), bo one sie gdzieś tam powtarzają, więc warto. Zyczę powodzenia, jakbys jescze miała jakieś pytania to proszę :[gg] .:-)
no to ja się chowam - tyle nad angielskim to dawno nie siedziałem. chciało ci się az tyle robić? nie masz chyba życia prywatnego;p
Zdalam! Na A!!!!! :D Ludzie uczcie sie, tylko to jest gwarancja sukcesu!Rylam przez cale wakacje pozniej przez caly rok szkolny, przerobilam mnostwo ksiazek, przeczytalam troche ksiazek po ang i zdalam! :D
jak sprawdzic czy zdalem ? kto mi powie jak to zrobic ?
zdalem na A :) jestem szczesliwy. Dzieki Lukar za strone - przydala sie bardzo. Wszystkim dziekuje za wspólprace. Pozdrawiam Bijo, mam nadzieje ze sie nie poddasz i za rok zdasz CPE! Ja zamierzam
Pozdrowienia z Norwich, pa pa
zdałem na C iiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
HURRAAAA!!! Zdałam na A!!!:):):) Kosztowało mnie to dość dużo czasu i poświęcenia, ale opłaciło się zrobić te kilka(naście) testów!!!Dzieki wszystkim za \"wsparcie\"!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!
zdałam i jestem damn happy !!! Nie mam fc, wiec troche zaoszczędziłam :) a teraz kolej na profa :)
Zdałem!!!!!!! Dziękuję wszystkim za współpracę!!!!!!!!!
jestem violently happy! :D:D:D:D zdałam! :D:D:D kongratulejszons dla wszystkich! :D
zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! zdalem! gratulacje dla tych z pozytywnym. co prawda C ale zawsze do przodu. bania
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

« 

Programy do nauki języków