gratuluje wszystkim :)

Temat przeniesiony do archwium.
Gratuluje wszystkim, którzy są zadowoleni ze swoich wyników i tym, którzy zdali, choć może nie do końca są usatysfakcjonowani.
Ja skaczę z radości, bo dostałam A. W sumie byłam dośc pewna zaliczenia (choć szczerze mówiąc coraz mniej im bliżej było do ogłoszenia wyników) ale chyba jednak A się nie spodziewałam.
Ci, którym się nie powiodło niech się absolutnie nie dołują!! Ludzie, nosiaczki do góry ... Będzie OK, jak nie za 1 to za 2 razem :)

Buźka i jeszcze raz, CONGRATULATIONS :)
Ania
hej, gratuluje zdania, a w szczegolnosci oceny A!!!!
moglabys powiedziec z jakich ksiazek korzystalas przygotowujac sie do egzaminu? ja mam zamiar podejsc w najblizszym czasie i wszelkie wskazowki beda mile widziane;) a skoro tak dobrze Ci poszlo, to pewnie z dobrych zrodel korzystalas;)
z gory dziekuje i raz jeszcze gratulacje!
pozdrawiam
wyniki są tu

http://www.britishcouncil.org/poland-cambridge-general-english-examinations.htm

ja zdałem na C i jestem happy bo się bałem że D... morał jest jeden, nie chcesz mieć stresu - przygotuj się naprawdę porządnie... ;]
hej. dzieki.
jesli chodzi o podreczniki to uczylam sie z "advanced mastercalss" z oxfordu i "english vocabulary in use - adavcanced" Cambridge University Press. Jednak ciezko mi okreslic ich poziom w porownaniu do pozostalych podr. do CAE. Ja przygotowywalam sie sama i w sumie wcale nie duzo. Zasiadlam tak na maxa jakies 2 tygodnie przed egzamem i robilam z tej ksiazki mase listeningow, english in use i wlasciwie tylko cwiczenia egzaminacyjne (w ksiazce sa rozne, a przy tych, ktore maja forme jak na egzaminie jest notka). Wydaje mi sie ze bardzo istotna, zanim wezmiesz sie za przygotowania, jest odpowiednia samoocena. Trzeba, krotko mowiac, zdawac sobie mniej wiecej sprawe na ile cie stac.
Zycze powodzenia i jestem pewna, ze pojdzie ci dobrze :)
Ania.