CAE-gratulujemy zalani łzami

Temat przeniesiony do archwium.
Zdało 12 osób, 3 nie. Jednak wiemy, że wszyscy byliście super. Praca z wami to wielka przyjemnośc. Będzie nam was brakowało okropnie!!! Korzystajcie teraz z życia- jesteście lepszą częścią świata!!! Dziewczyny- trzy nie zdałyście, bieżemy ten ból do swego serca.Nie wiem jak będę pracować bez was!!!
nie: bieżemy
ale: bierzemy
bo: biorę
Pozdrawiam
Gratuluję wszystkim CAEowcom z College of Languages!

Ten egzamin BYŁ trudny, a przynajmniej większość tak sądzi, więc coś w tym musi być...

Osobiście jestem troszkę zawiedziony wynikami FCE, w mojej grupie jest sporo niezaliczonych...a A nie ma żadnego, 3 B i reszta C...

No cóż...Zobaczymy jak za rok nam pójdzie CAE.
Dobra szkoła,dobry poziom,dobra kadra...to i dobre wyniki:) nic sie samo nie robi... Gratuluje Bigosowi i Emilowi:P
Dziekujemy pani Jolu...to wszystko pani zasluga :) Na pewno pania odwiedzimy cala grupa jeszcze nie raz:D
Pozdrawiam Cię Kamilu, jak zwykle spadłeś na cztery łapy, ale czy to nie jest tak , że szczęście mają dobrzy? Cieszę się razem z Toba, choć nie jesteś łatwym uczniem! Trzyma za Ciebie kciuki na innych egzaminach. Uważaj jednak, abyś nie przechytrzył losu!!!
jasne, brawo , jesteś świetny z ortografii, ale czy tu o to chodzi?To był błąd klawiaturowy.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2005

»

Pomoc językowa