SPEAKING ŁÓDŹ

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |
proponuje pod jednym tematem poszukiwanie polowek do speakingu...
wystarczy wpisac date i godzine egzaminu...a na pewno druga polowka sie odezwie:)...na statement of entry pod data egzaminu jest napisane 'prawa' badz 'lewa strona'...to takze jest istotne:)

ja mam speaking:

5. czerwca

8:30 - 8:45

prawa strona
Ogladalam bardzo dokladnie moj Statement of Entry i nie ma tam nic w stylu 'prawa' lub 'lewa strona'. Moze w Krakowie jest inaczej niz w Łodzi...;)??

Ja zdaje w Krakowie, 20 maja o 16:15:)

Pozdrawiam:)
ja mam 8 czerwca 0 11:25 po prawej stronie pozdrawiam :)
w łodzi oczywiście (8.06 11:25 prawa strona)-małgosia
Ja mam speaking 1.06 o godz. 12:40 (prawa strona)
A ja mam speaking w Łodzi o godz. 13:45, 8.czerwca, prawa strona. ;)

Pzdr.
a ja mam 9 czerwca, 9:50, prawa strona II piętro :) szukam połówki oczywiście tez ;>
mam speaking 31. maja o godz. 13.45
ja mam 6 czerwca o 14.15 prawa strona
a ja mam 10 czerwca, w Poznaniu.
czy jest tez tutaj ktos kto zdaje CAE w Poznaniu?
ja rowniez zdaje speaking 10 czerwca w poznaniu, o 14.10 we WSJO EMPIK na Ratajczaka. w razie czego, podaje nr swojego [gg]
zapomniałam podać do siebie kontakt gdyby nalazł się mój/moja partner/partnerka do speakingu- Łódź, 8 cerwca. 11:25 prawa strona- 693 827 009- proszę o kontakt smsem- pozdrawiam- małgosia
witam - wiem ze osoby w mojej szkole językowej mają speaking po mnie - mniej więcej co 15 minut po prawej stronie 8 czerwca- spytam czy jest wśród nich ktoś kto zdaje o Twojej godzinie i mam podobną prośbę do Ciebie-byś spytał czy w Twojej szkole ktoś ma egz po prawej stronie o godz 11:25 8 cerwca. z tego co widziałam ludzie z jednej szkoły wchodzą po sobie więc może nam się uda znaleźć sobie partnera- pozdrawiam małgosia ([tel])
poprzedni komentar był do Revana- nów zapomniałam-malgosia
ja mam tez 1 czerwca

w Łodzi

13.45

prawa strona

Jelsi moja polowka sie znjadzie to prosze o kontakt:) moje [gg]
Też Poznań, 10 czerwca, Empik, tylko 15.20.rn[gg]
Ja zdaję w Łodzi, 1 czerwca o 14:15. Szukam połówki:) [gg]
Zdaję w Łodzi, 5-go czerwca o 9:15, prawa strona.rnRównież szukam "połówki" :)rn[gg]
Ja mam speaking w Łodzi
2 czerwca
godz: 10:20
prawa strona
moje [gg]
pozdrawiam:):):)
speaking --> 8.06.2006, time: 9:35, prawa strona (ŁÓDŹ) moje [gg] , pozdrowionka
czesc to znaczy ze mamy razem speaking wiec ja bym proponowal sprzyjscie na egzamin z jakas godzine wczesniej to moglibysmy sobie razem pogadac.
czesc dziobaqumamy mamy razem speaking wiec moze jyutro na ten egzamin przyjdziemy z godzine wczesniej to sobie pogadamy
Witam obol! Możemy się spotkać o 12 na miejscu. Masz mój nr gg - 1703491 i pisz!
Gdańsk 2 czerwca - 16:45 (nie ma ani lewej ani prawej)!
[gg]
6 czerwiec godz.12;55 strona prawa
[gg]
ja mam tez 6 czerwca, ale o 12.40, wiec tuz przed Toba... szukam drugiej polowki ;) powodzenia wszystkim.... :)
Ja mam speaking 6 czerwca o 13.10 prawa strona.rnnumer [gg] :)
Mój kolega bedzie miał z Tobą speaking. Mozesz podać jakiś kontakt do siebie, żeby mógł sie z Tobą skontaktować?
hej jestem asia Speaking mam 9czerwca godz 11:25 (prawa strona) kontakt-[gg] :)
Jagooodko jesli to bylo do mnie, to mouj nr [gg] , w piatek bede jakos tak albo okolo godziny 11, lub wieczorkiem mozna mnie lapac....
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |

« 

Pomoc językowa