CAE lato 2006

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! czy ktokolwiek mial juz speaking w Olsztynie? ja mam 10 czerwca :( jestem przerazona!
ja mam tez 10 w Olsztynie o 11.45 a ty na którą masz ?:) może mamy razem?:) Olsztyn chyba ogólnie zaczyna speakingi 10.06 z tego co wiem ale nie wiem na pewno. Nie martw się też sie boję ale wierzę ze dam radę i Ty też dasz :)
Hej Asiu! mam o 13.Przegladam tematy zamieszone przez ludzi,wiekszosc jak widze sie powtarza,ale ja tak bardzo sie stresuje,boje sie,ze nie wykrztusze z siebie slowa :(
zeby tylko przychylna komisja byla,no i oczywiscie partner/a zyczliwa dajaca dojsc do slowa,bo niektorzy z tego co mi znajomi opowiadali potrafia byc egocentryczni.
no jak ktoś dużo gada to mu po prostu przerywaj, nie czekaj aż skończy. Jak ktoś jest egocentryczny to traci punkty za interaction. Z kolei jak ktoś bardzo mało gada to zachęcaj go i zadawaj dużo pytań, babka nam powiedziała że wtedy dostajemy punkty za zachęcanie do rozmowy :]
Kurde ja też się cholernie boję! ale co poradzimy, trzeba iść i to zdać :P jakoś będzie, nie ma innej opcji :)
masz racje,zdamy,pozytywne nastawienie to polowa sukcesu,wielokrotnie sie o tym przekonalam.Pozdrawiam :)
14 czerwca o 9.00 mam reading 10.45 writing 13.30 EiU moze sie wtedy spotkamy ;)
Cześć! Również szukam kogoś kto zdaje w Olsztynie. Ja mam speaking o 13.30, może ktoś podobnie?
no 14 czerwca to sie wszyscy spotkamy :)
hej, nic się nie przejmuj, tylko przerób sobie podane w innych wątkach tematy, ile zdołasz. Ja dopiero dziś odkryłam tutejszą bazę, na jakieś 3 godziny przed egzaminem i odrobinkę się do nich przygotowałam, ale myślałam, że pewnie i tak dostanę inne, a okazało się, że wszystkie (zarówno moje jak i kolegi) się powtórzyły, więc głowa do góry! Przed wyjściem polecam doładować się musującymi tabletkami z magnezem (tzn. jedna starczy:) i głęboko sobie pooddychać. Trzymam kciuki:)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe