Jak już większości wiadomo - British Council podało długo wyczekiwane wyniki na stronie !!!!! Huuuuuuuuurraaaa!!!
ZDAŁAM! ZDAŁAM! ZDAŁAM!
Gratuluje wszystkim którzy też się mogą juz cieszyć :D
a ja mam D, wolałabym mieć E a tak mam jakieś pieprzone D i oznacza to tyle że zabrakło mi punktów do zdania. jak znam mojego pecha to pewnie zadecydował 1%
[konto usunięte]
10 sie 2006
A ja zdalam-rok po fce-hura!!!
[konto usunięte]
10 sie 2006
ja w zeszlym roku fce na b a teraz juz cae na a !!!! :)
[konto usunięte]
10 sie 2006
wchodzę na stronę oficjalną www.britiscouncil.org i nie mogę znaleźć podanych wyników sesji letniej CAE. Są tylko podane rezultaty: Results of KET, PET, BEC Preliminary, BEC Vantage and BEC Higher from Summer 2006 Exams Session. Może ja źle szukam?
[konto usunięte]
10 sie 2006
jest dokladnie tak jak mowisz. ale jak na to klikniesz pojawi sie okienko z wynikami sesji zimowej 2005. mozesz wpisac swoj numer. wyswietli sie twoj wynik, ale sie nie sugeruj tym, bo wydaje mi sie, ze jest ogromny blad w bazie danych i to sa faktycznie wyniki z sesji zimowej, a nie tak jak wiekszosc ludzi twierdzi - letniej;( pozdrawiam
Revan
10 sie 2006
Kilkanastu osobom potwierdził się wynik z statement of results/ośrodka z wynikiem z internetu. Te wyniki są prawidłowe.
Pozdrawiam,
Revan
P.S. Mnie się udało i dostałem "A". Gratuluję wszystkim, zarówno tym co zdali i niezdali.
[konto usunięte]
10 sie 2006
HURA dostałam A a juz sie zaczełam martwic!!!!! gratujuę wszytskim, w końcu nie było tak źle
[konto usunięte]
10 sie 2006
a co to jest za wynik "Z" ?
[konto usunięte]
10 sie 2006
tez mam pieprzone D, uwazam ze zasługuje na zdany egzamin CAE i pewnie tez brakło ze 2%.
mam A :) ciesze sie tymbardziej że to 3 miesiące po FCE na A :)
[konto usunięte]
10 sie 2006
Grade Z indicates that the candidate was absent from all parts of the examination.
[konto usunięte]
10 sie 2006
A ja zdałam na C! :D to nieważne, najważniejsze, że jest zdane :D podcodziłam drugi raz, ostatnio miałam E... Ale to wszystko nic, bo wreszcie skończyłsięten horror :D pozdrawiam i gratuluję wszystkim, co zdali :)
C C C C C C C - jak zobaczyłam aż zrobiło mi się słabo, pomimo moich czarnych przewidywań - ZDAŁAM :D
[konto usunięte]
11 sie 2006
Też zdałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na C, ale zdałam !!!!!!! Pocztą mi szybciej przyszło :) w necie jeszcze nie ma ! Ale jestem happy ! Gratuluję wszystkim !
tuS.
11 sie 2006
również mam C :) i dobrze :)
gratulacje dla wszystkich!
dla tych, którym się nie udało - powodzenia przy następnym podejściu, trzymam kciuki!
[konto usunięte]
11 sie 2006
No co ty wygadujesz... Wystarczy wejść na stronę www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php
Powodzenia!!!
[konto usunięte]
11 sie 2006
To było do "Kuntakinte "
[konto usunięte]
11 sie 2006
A ja mam BBBBBBBBBB i jestem szczesliwa jak diabli zwlaszcza ze to moj pierwszy certyfikat i chyba pierwszy duzy egzamin a za rok tylko maturka i po sprawie a narazie szampan i do upadlego:P
[konto usunięte]
11 sie 2006
zdałem na Crnciesze się, że to już za mną :D
[konto usunięte]
14 sie 2006
Internet twierdzi, że zdałam! Juhu! Co prawda mogło być lepiej, zdałam na C, ale trudno-nie harowałam jak wół. Gratuluję wszystkim!!! I na piwko czas:D
Witam, czy jest możliwość pomyłki w wynikach egzaminu CAE mi wychodzi E na stronce wiadomej, a sądzę, że nie mogło być aż tak źle. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Karolcia
Revan
15 sie 2006
Prawdopodobieństwo pomyłki jest bardzo małe, wręcz niemożliwe, jednak powinnaś poczekać na wyniki pocztowe.
Pozdrawiam
[konto usunięte]
15 sie 2006
Zdałam na B. No cóż - mogło być lepiej, ale nie załamuję się. I szykuję do proficiency :)
[konto usunięte]
16 sie 2006
bosz jaka durna...
Revan
16 sie 2006
elle, nie mów tak, widocznie jej B nie satysfakcjonowało...;)
Ja tam bym się cieszył nawet jakbym C dostał ^_~. Bo liczy się ZDANY egzamin. Ocena to już deserek. ;)
[konto usunięte]
16 sie 2006
masz racje Revan...pod wplywem chwili i tego "madrego" posta napisalam swojego-nota bene tez nie najmadrzejszego;)...ale skoro ktos taki jak Ty (osoba,ktora dostala A i nie wychwala sie pod niebiosa,a potrafi udzielac konkretnych i kostruktywnych porad czy tez uwag na forum...tak wiem,czytam i obserwuje;)sprowadza mnie na ziemie to przywracasz mi wiare w ludzi i w wartosc certyfikatu z ocena A,B czy tez C;)Pozdrawiam serdecznie REVAN;)
krasna
16 sie 2006
Gratuluję wszystkim, którzy zdali. Jestem w tej grupie! Hurra!! B !!!
Za resztę trzymam kciuki. Pozdrawiam