RADUJMY SIĘ KTO MOŻE - SĄ WYNIKI !!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
Jak już większości wiadomo - British Council podało długo wyczekiwane wyniki na stronie !!!!! Huuuuuuuuurraaaa!!!
ZDAŁAM! ZDAŁAM! ZDAŁAM!
Gratuluje wszystkim którzy też się mogą juz cieszyć :D
a ja mam D, wolałabym mieć E a tak mam jakieś pieprzone D i oznacza to tyle że zabrakło mi punktów do zdania. jak znam mojego pecha to pewnie zadecydował 1%
A ja zdalam-rok po fce-hura!!!
ja w zeszlym roku fce na b a teraz juz cae na a !!!! :)
wchodzę na stronę oficjalną www.britiscouncil.org i nie mogę znaleźć podanych wyników sesji letniej CAE. Są tylko podane rezultaty: Results of KET, PET, BEC Preliminary, BEC Vantage and BEC Higher from Summer 2006 Exams Session. Może ja źle szukam?
jest dokladnie tak jak mowisz. ale jak na to klikniesz pojawi sie okienko z wynikami sesji zimowej 2005. mozesz wpisac swoj numer. wyswietli sie twoj wynik, ale sie nie sugeruj tym, bo wydaje mi sie, ze jest ogromny blad w bazie danych i to sa faktycznie wyniki z sesji zimowej, a nie tak jak wiekszosc ludzi twierdzi - letniej;( pozdrawiam
Kilkanastu osobom potwierdził się wynik z statement of results/ośrodka z wynikiem z internetu. Te wyniki są prawidłowe.

Pozdrawiam,

Revan

P.S. Mnie się udało i dostałem "A". Gratuluję wszystkim, zarówno tym co zdali i niezdali.
HURA dostałam A a juz sie zaczełam martwic!!!!! gratujuę wszytskim, w końcu nie było tak źle
a co to jest za wynik "Z" ?
tez mam pieprzone D, uwazam ze zasługuje na zdany egzamin CAE i pewnie tez brakło ze 2%.
mam A :) ciesze sie tymbardziej że to 3 miesiące po FCE na A :)
Grade Z indicates that the candidate was absent from all parts of the examination.
A ja zdałam na C! :D to nieważne, najważniejsze, że jest zdane :D podcodziłam drugi raz, ostatnio miałam E... Ale to wszystko nic, bo wreszcie skończyłsięten horror :D pozdrawiam i gratuluję wszystkim, co zdali :)
gdzie sprawdzic wyniki ?
tutaj:
http://www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php
C C C C C C C - jak zobaczyłam aż zrobiło mi się słabo, pomimo moich czarnych przewidywań - ZDAŁAM :D
Też zdałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na C, ale zdałam !!!!!!! Pocztą mi szybciej przyszło :) w necie jeszcze nie ma ! Ale jestem happy ! Gratuluję wszystkim !
również mam C :) i dobrze :)
gratulacje dla wszystkich!
dla tych, którym się nie udało - powodzenia przy następnym podejściu, trzymam kciuki!
No co ty wygadujesz... Wystarczy wejść na stronę www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php

Powodzenia!!!
To było do "Kuntakinte "
A ja mam BBBBBBBBBB i jestem szczesliwa jak diabli zwlaszcza ze to moj pierwszy certyfikat i chyba pierwszy duzy egzamin a za rok tylko maturka i po sprawie a narazie szampan i do upadlego:P
zdałem na Crnciesze się, że to już za mną :D
Internet twierdzi, że zdałam! Juhu! Co prawda mogło być lepiej, zdałam na C, ale trudno-nie harowałam jak wół. Gratuluję wszystkim!!! I na piwko czas:D
Witam, czy jest możliwość pomyłki w wynikach egzaminu CAE mi wychodzi E na stronce wiadomej, a sądzę, że nie mogło być aż tak źle. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Karolcia
Prawdopodobieństwo pomyłki jest bardzo małe, wręcz niemożliwe, jednak powinnaś poczekać na wyniki pocztowe.

Pozdrawiam
Zdałam na B. No cóż - mogło być lepiej, ale nie załamuję się. I szykuję do proficiency :)
bosz jaka durna...
elle, nie mów tak, widocznie jej B nie satysfakcjonowało...;)

Ja tam bym się cieszył nawet jakbym C dostał ^_~. Bo liczy się ZDANY egzamin. Ocena to już deserek. ;)
masz racje Revan...pod wplywem chwili i tego "madrego" posta napisalam swojego-nota bene tez nie najmadrzejszego;)...ale skoro ktos taki jak Ty (osoba,ktora dostala A i nie wychwala sie pod niebiosa,a potrafi udzielac konkretnych i kostruktywnych porad czy tez uwag na forum...tak wiem,czytam i obserwuje;)sprowadza mnie na ziemie to przywracasz mi wiare w ludzi i w wartosc certyfikatu z ocena A,B czy tez C;)Pozdrawiam serdecznie REVAN;)
Gratuluję wszystkim, którzy zdali. Jestem w tej grupie! Hurra!! B !!!
Za resztę trzymam kciuki. Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

»

FCE - sesja letnia 2006