speaking

Temat przeniesiony do archwium.
witam, czy ktos z tegorocznej sesji letniej miał już moze speaking? podzielcie się tematem, wrażeniami, jakie byly obrazki, czy trudne, jaka dyskusja itd itd , będę bardzo wdzięczna za takie informacje, i pewnie nie tylko ja (mam speaking 1 czerwca )
POZDR.;)
hej!!
mam prosbe jak zdasz egzaminy (speaking) to prosze napisz mi jak to wyglądalo:)
a tak a propos wiesz moze czy wchodzi sie pojedynczo czy parami (na CAE)?? moj mail to [email] prosze odpisz. Aga bede bardzo wdzieczna
W trójkę ;-)
Proszę, wpisujcie tutaj co pamiętacie z listeningu na Cae 9 czerwca!My zdajemy 10 czerwca,może to nam coś pomoże! Z tego, co wiem, zazwyczaj są tylko 3 wersje (A, B, C)Pomóżmy sobie!!!będziemy ogromnie wdzięczni!!!
Proszę, wpisujcie tutaj co pamiętacie z listeningu na Cae 9 czerwca!My zdajemy 10 czerwca,może to nam coś pomoże! Z tego, co wiem, zazwyczaj są tylko 3 wersje (A, B, C)Pomóżmy sobie!!!będziemy ogromnie wdzięczni!!!
jak pisałam do FCE to miałam wersje F wiec mysle ze jest ich troche wiecej :)
Zdaję speaking 17.06 więc ogromna prośba, napiszcie jak t6o wyglądało i czy było trudne, bo z tego co widzę, to nie wiele osób potem odpowiada, dlatego proszę, bądźcie koleżeńscy!!!Wszyscy w tym siedzimy...
http://www.forumjezykowe.kom.pl/viewtopic.php?t=1275 - tu jest spis tematów w tej sesji ;-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia