jedzenie i picie na egzaminie

Temat przeniesiony do archwium.
Co jest wlasciwie dozwolone? Mozna mieć chociaz jakiś napoj? Czy dozwolone sa wyjscia do toalety albo posiadanie leku, który trzeba czymś popić?
Pewnie pytania wydadzą sie błahe, ale wolę sie upewnić, zeby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek.. Przezorny zawsze ubezpieczony ;-)
Powodzenia jutro na pisemnym!!:)
Na "statement of entry" jest napisane, że można mieć wodę w przezroczystej zamkniętej butelce. Ale z kolei mój wykładowca ze szkoły językowej powiedział, że niczego nie można mieć. Przed egzaminem po sali chodzą ci invigilatorzy i można się ich spytać.
na blacie oprocz olowka dlugopisu, gumki mozna miec napoj w zakrecanej butelce. jedzenie mozna miec ale w torbie (torby sie zostawia w wyznaczonym miejscu). jesli masz jakies tabletki to napewno mozna je miec na lawce. w koncu to tylko egzamin a nie jakies wiezenie.
>w koncu to tylko egzamin a nie jakies wiezenie.
co to jest to ostatnie slowo? :-)
a, więzienie, nie skumalem za pierwszym razem ;-)
ale nie chodzi o tabletki, chodzi o inhalator. powinni się zgodzić, zwłaszcza teraz w te upały.. bez jedzenia wytrzymam, ale bez wody ani rusz;)
Ja słyszałam ze mozna miec wode ale nie napój gazowany :D
Na "Statement" jest napisane tylko o butelce wody bez etykietki :D

A czy w "bagażu" można mieć coś do jedzenia/picia innego niż woda i na przerwie ten bagaż ze sobą wziąć? Nie wyobrażam sobie 5,5 godziny (FCE) egzaminów o samej wodzie ;-) ;-)

I czy w czasie przerw można wychodzić z budynku?
u mnie w lodzi pomimo upałow wody nie pozwolili miec, co do wychodzenia to i owszem, xero problemu, a bagaz no to sam kazdy decyduje co ma w srodku prawda?:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Praca za granicÄ…