dodatkowa sesja cae 2005

Temat przeniesiony do archwium.
Hi, ciekawam wielce jak dużo ludzi wybiera się w marcu zdawać CAE. Ja zdaję w Krakowie. Dajcie znać, może nawiążemy współpracę jak się to działo przy poprzednich egzaminach?
pzdr
Ja tez sie wybieram w Krakowie... ale to bedzie chyba wielka improwizacja, nie chodze obecnie na zaden kurs, w dodatku przede mna ciezka sesja na uczelni, wiec zaczne sie przygotowywac gdzies w polowie lutego. Ale porobilam pare testow i jakos tam osiagam wymagane 60%, wiec jest jakas nadzieja, ze zdam :)
Ktos jeszcze? Jakies spotkanka na cwiczenie speakingu to chyba nieglupi pomysl...
Hey!
Ja mam zamiar zdawac CAE w krakowie, ale dopiero w czerwcu. A moze wymienimy sie w Krakowie materialami??

pozdr

[email]
jeśli chodzi o materiały to korzystam z Vince'a i English vocabulary in use advanced. U mnie to też będzie wielka improwizacja:)
Co myslicie o tym, żeby na forum pisać (tak jak to robili wcześniej zdający), jakie były pytania itp. Trochę ułatwia sprawę taka współpraca:)
ja zdaję w Łodzi, też będzie ciężko, bo w ogóle mam tak napięty rok,że sama nie wiem jak dam radę. Decyzje o egzamianie podjęłam ze względu na to,że w maju mam kolejny egzamin, który w sumie zadecyduje o moim dalszym zyciu zawodowym, a obejmuje materiał z 5 lat studiów, więc jest ciekawie. Generalnie ryzykuję i biore się do roboty, w miarę możliwości dla osoby pracującej. Jak Wy się przygotowujecie i jakie maciw nastawienie? Pozdrawiam
Hej!Ja identycznie jak "mercuria" jestem studentką i przede mną ciezka sesja....statystyka i inne okropieństwa,bleh:/i do tej pory cały czas sie wahałam czy wpłacać kase jutro, czy tez dopiero grudzień, bo czerwiec odpada,jakoże jade pracować do Uk,ale teraz widzę,ze jestem w końcu koziorozcem i ten tydzień po sesji czyli koniec lutego musi mi jakoś starczyć:P mam nadzieje,ze współpraca bedzie na tym forum jak trza! wkoncu o to chodzi,zebyśmy zdali!! ja nawet nie mam wątpliwości,jak tylko przyjde ze speakingu czy listeningu od razu tu wchodze i psze co miałam:) ps. Zdaje w GDAŃSKU!!!pozdrawiam wszystkich:)))
No i to się nazywa podejście !!! Ja też mam nadzieję na jakąś współpracę, ale teraz to już jestem zajęta tylko sesją :( i bynajmniej nie chodzi jeszcze o sesję wiosenną CAE, niestety. Chciałabym już zasiąść do angielskiego, trochę tęsknie patrzę na te wszystkie testy zgromadzone od znajomych. Na razie muszą poczekać... Ale głównie będę liczyć raczej na szczęście i na to, że jeśli zdałam fce 4,5 roku temu na A i potem jeszcze ciagle (aczkolwiek z przerwami) się uczyłam, m.in. w USA, to może wystarczy, żeby zdać... Grunt to optymizm. No i może jeszcze trochę pracy tuż przed egzaminem.

PS. Do Administratora tej strony: czy dałoby się założyć całkiem nowy wątek pt. CAE - sesja wiosenna 2005, tak jak było z zimową 2004? Chyba byłoby łatwiej wszystkim zainteresowanym się tam odnaleźć i wprowadzać nowe wątki na ten temat!
PS 2. BŁĄD!!! Właśnie zauważyłam, ze taki katalog już istnieje, tylko jakoś mi wcześniej umknął. Poprzednie PS nieaktualne!
a dla mnie dobrym materilame jets ksiazka moze malo znana ale skuteczna nawet na profa!mianowicie More Words You Need wyd macmillan !w sam raz na english in use!
Hej! A jest ktos moze z Warszawy? Czy po roku nauki z NKJO ma sie poziom CAE czy to za malo? Tez jestem na 5 roku /pedagogiki/ i nie wiem czy sama sie przygotowywac czy isc na kurs platny /co jest wlasnie minusem/. Pozdrawiam
Trzymam za Was kciuki!
Ja dzisiaj dostałam wyniki DECEMBER 2[tel]C.
Jeatem all happy.
I wish you good luck!
dzięki. Może jest na forum ktoś z Łodzi? Wczoraj dzwoniłam do BC powiedzieli mi,że listening i speaking będzie 11.03, a 12 wiadomo cała reszta. Pozdrawiam
Moze mi ktos napisac jak to jest z ta sesja wiosenna do CAE?? CZy to tylko tak w tym roku zrobili czy za rok mozemy sie tez czegos takiego spodziewac?? Bo nie wiem kiedy sie na kurs przygotowawczy zapisac...Egzamin w czerwcu u mnie z gory odpada.
Czy macie już koperty z datami poszczególnych części CAE Marzec 2005?? do mnie jeszcze nic nie przyszlo...dziwne:>i ten 11 marzec-speaking i listeting to pewne dla wszystkich???
W Katowicach listening i speaking bedzie 5go marca, a cale reszta 12go
Witam.Ja zdaję w sesji wiosennejw Wawie.Oczywiście podzielę sie info o egzaminie!Pozdrawiam wszystkich uczacych się!
Cześć. Ja też zdaję w Wawie. Liczę na wzajemną współpracę. Mam nadzieję, że nam się uda! Pozdrawiam! Do usłyszenia!
No to ja już wiem,ze speaking mam 13.03, a listening 19.03. Pisemny mam w jakiejś szkole na Ursynowie.A Wy jak?Pzdr.
ja też wybieram sę zdawać w Lodzi, na ustny jest tam tylko jeden termin, ale gdzie indziej zdaja już 5-go więc moze cos będzie wiadomo
ja też wybieram sę zdawać w Lodzi, na ustny jest tam tylko jeden termin, ale gdzie indziej zdaja już 5-go więc moze cos będzie wiadomo
Krakow i Katowice, to niezly pomysl. nie zdawajcie tylko do Wroclawia. Skonczylam tam 1 rok i sie przenioslam. Chyba tylko gramatyka i konwersacje z dwoma fajnymi mlodymi kolesiami byly ciekawe a reszta to gnioty. :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków