Writing - lista życzeń

Temat przeniesiony do archwium.
Przeglądając wpisy na forum, widzę, że sporo osób z sobotnich CAE written najbardziej boi się writingu. Ja chyba też, choć i English in Use bywa wredny.
Proponuję stworzyć listę ulubionych form writingu, tych, które chcielibyśmy w sobotę pisać. Podobno taka siła wewnętrznej perswazji pomaga! Ja mialam kilka przypadków w czasie egzaminów na studiach, że myślałam o pytaniach, które chcialam dostać, i je dostawałam (nie polecam myślenia odwrotnego - czyli czego najbardziej nie umiem, bo wtedy też właśnie to często się dostaje).
No więc zaczynam. BARDZO chcę pisać leaflet oraz wszelkie formy listów.
A Wy?
Rzeczywiście writing budzi najwiekszą grozę:) Ja najbardziej chciałabym rownież jakiś letter i może report albo proposal (chociaż i tak nie jestem w tym mistrzem:) Największy problem miałabym chyba z article...
Report.
Bardzo bym chciała, żeby to była czysta forma, a nie jakieś połączenie czegoś z czymś np jakiś report w formie listu albo coś takiego. Jak tylko niczego nowego nie wymyślą, to będzie dobrze.
Proooosze article na jakis fajny temacik :)
Oj article article please!!!
Dla mnie osobiście artykuł jest znienawidzoną formą. Wolę listy i raporty. Zdecydowanie
rozprawka :) to jest to co smakuje mi najbardziej
Temat przeniesiony do archwium.