A

Temat przeniesiony do archwium.
Ludzie nie wymagam od was znania wszystkich odpowiedzi (bo wiem ze ich nie pamietacie, z reszta ja tez nie). Mialem wersje A i jestem ciekaw tylko jednego. W pierwszej czesci ja wpisalem \'lets interact\' a tutaj ludzie mowia \'interrupt\'. O co ruraj chodzi?
Cóż..też miałam wersje A. Napisałam let\'s interrupt, ale chyba powinno być let\'s interract. Tak naprawdę każdy ma inaczej. 3majcie sie
ja mam let\'s interact, pozdrowionka:)
A w jakim kontekście wystąpiło to słowo?
ech tam chodziło o jakoś salę dla dzieci w muzeum, dokładnie nie pamiętam, ale stwierdziłam ze interrupt było nielogiczne
chodzilo o to zeby sie rozerwac pomiedzy zwiedzaniem expozycji w muzeum. To miala byc przerwa, odpoczynek, wiec moze interrupt jest mozliwe do uzycia? Tak wpisalem.
A jakiego to slowa uzyto przy opisywaniu dinozaura??
Wlasnie mialem listening , wersja A , ma byc let`s interact , to byl tytul czegos tam , a dinozaura okreslil slowem - intimidating ;-)
Tez miałam dziś A. Teraz to juz i tak nic nie zmienimy jak napisaliśmy tak zostało.Ja mam Let\'s interrupt i moi znajomi też to mają tez mi się zdawało nielogiczne ale dwa razy to samo słyszałam. A ten dinozaur to było inne słowo. Teraz juz nie pamiętam, ale takie dziwne określenie było, chyba nawet nazwa tego zwierza, coś na S... tego jestem pewna w 100 % Nie chodziło napewno o intimidating. Zresztą nigdy się tego nie dowiemy.Może chodziło zupełnie o coś innego. Życzę wszystkim powodzonka:-)
Chodzilo o intimidating ;*
według mnie też chodziło o intimidating a przy dziale dla dzieci wpisałam let\'s interact
no i tak ma byc ! :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003