Ludzie nie wymagam od was znania wszystkich odpowiedzi (bo wiem ze ich nie pamietacie, z reszta ja tez nie). Mialem wersje A i jestem ciekaw tylko jednego. W pierwszej czesci ja wpisalem \'lets interact\' a tutaj ludzie mowia \'interrupt\'. O co ruraj chodzi?
Cóż..też miałam wersje A. Napisałam let\'s interrupt, ale chyba powinno być let\'s interract. Tak naprawdę każdy ma inaczej. 3majcie sie
agiszonek
02 gru 2003
ja mam let\'s interact, pozdrowionka:)
[konto usunięte]
04 gru 2003
A w jakim kontekście wystąpiło to słowo?
agiszonek
04 gru 2003
ech tam chodziło o jakoś salę dla dzieci w muzeum, dokładnie nie pamiętam, ale stwierdziłam ze interrupt było nielogiczne
dommy
05 gru 2003
chodzilo o to zeby sie rozerwac pomiedzy zwiedzaniem expozycji w muzeum. To miala byc przerwa, odpoczynek, wiec moze interrupt jest mozliwe do uzycia? Tak wpisalem.
A jakiego to slowa uzyto przy opisywaniu dinozaura??
[konto usunięte]
07 gru 2003
Wlasnie mialem listening , wersja A , ma byc let`s interact , to byl tytul czegos tam , a dinozaura okreslil slowem - intimidating ;-)
[konto usunięte]
07 gru 2003
Tez miałam dziś A. Teraz to juz i tak nic nie zmienimy jak napisaliśmy tak zostało.Ja mam Let\'s interrupt i moi znajomi też to mają tez mi się zdawało nielogiczne ale dwa razy to samo słyszałam. A ten dinozaur to było inne słowo. Teraz juz nie pamiętam, ale takie dziwne określenie było, chyba nawet nazwa tego zwierza, coś na S... tego jestem pewna w 100 % Nie chodziło napewno o intimidating. Zresztą nigdy się tego nie dowiemy.Może chodziło zupełnie o coś innego. Życzę wszystkim powodzonka:-)
[konto usunięte]
07 gru 2003
Chodzilo o intimidating ;*
macherz
07 gru 2003
według mnie też chodziło o intimidating a przy dziale dla dzieci wpisałam let\'s interact