Juz sa wyniki, ale nie wszystkie miasta :/

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Mojego jeszcze nie ma :/

Pozdrawiam
Moje już tez sa (katowice), i pewnie nie uwierzycie, ale zdalem (C). :-]

Pozdrawiam jeszcze raz !!

Ps.
Czy ja jestem jedynym wariatem co sprawdzal strone od tygonia kilkanascie razy dziennie ?, Ale za to wiedzialem pierwszy ;)
Nie jesteś jedynym wariatem. Ja też tak robiłam. I też już wiem:-)) Zdałam i to na A!! (mam nadzieję że tam nie ma pomyłek, bo coś mi się wierzyć nie chce...) Gratulacje dla wszystkich!!! Buziaki.
nie jestes jedyny!! ja juz normalnie nalogowo wchodzilam tam za kazdym razie gdy siadalam do kompa:) moj wynik (katowice) tez jest mam B:) i jestem bardzo szczesliwa!:) pozdro!
Nie, nie jesteś jedynym wariatem, ale na pewno największym. Ja sprawdzałem przyjamniej raz dziennie.
a ja jeszcze czekam. Kiedy będą wszystkie miasta?!?!?!
Wyniki pewnie jutro juz beda bo pani sekretarka do 15 nie zdazyla wszystkiego wklepac:(
Hmm mojego tez jeszcze nie ma (Gdansk). Pozostaje tylko wierzyc ze beda sukcesywnie wprowadzac i jeszcze dzisiaj beda...
Dobra sciemnilem - jednak sa :D Zdane ! :)

Tylko sprawdzilem kilkanascie innych numerow i wszyscy maja C :/ Mam nadzieje ze nie wprowadzili automatycznie wszystkim C i teraz beda poprawiac :D:D
ja tez zdalam na C,jastem taka szczesliwa ze az trudno to wypowiedziec.tez mam nadzieje ze to nie pomylka:)) pozdro dla wszystkich którzy jeszcze czekaja, bo wiem jakkiieto nerwy,trzymajcie sie
ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na C
Płakałam z radości !!!!!!!!!!!!!
Gratuluję wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj były moje urodziny!
Wszystkiego najlepszego! No i przyjemna wiadomość na urodziny, prawda? ;-)
Zdane na ...... "B" :D:D:D:D

Alez jestem szczesliwy !!
torze B rysiu ;]
i ja zdałam - na B :) aż mi się wierzyć nie chce
Ja też B :] co tu dużo mówić, jestem szczęśliwa;]
aaaa ja na AAAAA!! :) i tak krzyczałam, że aż na mnie mój własny kot skoczył:D
ZDAŁAM !!!!!!!!!! Jejku jakie szczęśćie . Ryczałam z radości.Mam nadzieję,że nie ma mowy o pomyłce.
ja mam c ale szcześci mnie to jak jasna cholera!!!!!!!! ajm prałd:PPPPPPPPP teraz feiern gehen:PPP
Też zdałam. Co prawda na C,ale jestem niesamowicie szczęśliwa!!!!!!!!!!Nie wierzyłam w swoje siły zupełnie, a tutaj tata niespodziewanka.:))
http://www.britishcouncil.pl/forum/viewtopic.php?t=420
ihaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D
Mam "C" :D
i jestem z siebie, ze tak powiem, cholernie kurka zadowolony :D
tylko 'c' ale ważne, że odfajkowany kolejny egzamin :-)
Mojego (Rzeszów) też jeszcze nie ma ;/ niech mnie ktoś przytuli...
C :))) ....nadal nie wierze:)
Ja też czekam w Rzeszowie. Co prawda na FCE, ale też mnie krew zalewa. Przytulam bardzo mocno :))
Zdalam!!!!Rany jak sie ciesze,co prawda to tylko c ale mam to gdzies ,certyfikat to certyfikat :) Gratuluje wszystkim!!!!!
jestem zachwycona!!!! zdałam na b! strasznie się bałam, że nie zdam. a jednak!
hehehe! A ja sie dowiedzialem o wynikach dzisiaj :-) To byla dosc nietypowa walentynka :-) Wracam z ferii z domu. Zagladam do skrzynki na listy w poszukiwaniu jakis serduszek a tu wiadomosc z British Council :-) I zaraz flashback i tętno mi skoczylo. Zadna kobieta tak na mnie nie zadzialala ;-)
Ogolnie rzecz biorac TOTALNIE zapomnialem o tej sprawie. I dobrze... tez jestem w goracej wodzie kapany i jak czytam Wasze wypowiedzi, ze sprawdzaliscie po kilka razy dziennie to tak jakbym siebie widzial.

Aaaaa.... przez pie3c minut stalem na klatce schodowej i balem sie otworzyc koperete :-D
Cieć, prawda? ;-)
doskonale cie rozumiem. ja zanim sprawdzilam w internecie swoj wynik, sprawdzilam wyniki wszystkich dookola, a kiedy juz nie dalo sie bardziej odwlekac tego momentu, wywalilam cala rodzinke zdala od komputera, zeby jak cos miec czas na przygotowanie sie do mowy: "Wiecie...nie zdalam..." a rece to trzesly mi sie jeszcze przez 5 minut po sprawdzeniu...:D ale zdalam.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja zimowa 2004