Ludziska wielkie dzięki:*

Temat przeniesiony do archwium.
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie:)
Wasza pomoc poprzez podawanie odpowiedzi i sugestii była genialna i nieoceniona:))))
Dziękuje Wam bardzo bo ZDAŁAM CAE:)))))))))))))))))))))))
.
Szczęśliwe 5576:)))
Ja tez dziekuje wszystkim!nie ma to jak przedegzaminacyjna solidarnosc!ludzie!jestescie kochani:))
Przyłączam sie do podziękowań:) szczególnie za listeningi !!!! jesteście kochani!
Tyle osob zna swoje wyniki a ja cokolwiek wpisuje pojawia sie ze nie ma takiego numeru. Jak powinien wygladac numer ? Cisnienie juz mi skacze ...
Dzięki wielkie za pomoc, też zdałam i myślę, że w dużej części dzięki listeninigom.

Nr do sprawdzania powinien być 4 cyfrowy, taki jak cały czas miałeś podczas egzaminu. Powodzenia.
Pamiętajcie ci co dopiero będziecie zdawać ,że trzeba sobie pomagać. Jestem pewna ,że bez tego forum poszłoby mi gorzej.Zdałam i jestem szczęśliwa, Dzięuję wam wszystkim:))))
jak masz nr mniejszy niz 4-cyfrowy to wpisz przed numerem zera tak zeby w sumie byly 4
oczywiscie sie dolaczam do podziekowan.. jestescie wspaniali !! taka solidarnosc :):):) ahh tak mozna egzaminy zdawac :D pozdrawiam wszystkich goraco :):)

proponuje isc to gdzies oblac ;) ekipo z trojmiasta - swietujemy ? :D
Już to pisałam, ale powtórzę, że jestem Wam, drodzy forumowicze bardzo wdzięczna :) Te podpowiedzi jednak co nieco mi pomogły i cieszę się, że wszyscy byliśmy solidarni :)
Hej
DZIEKUJE BARDZO!!! naleze do gorna szczesliwcow zdalam na B i mysle ze moja ocena podciagnela sie dzieki listeningowi i odpowiedzi ktore byly tu umieszczone. Choc czuje sie pewnie w jez ang jednak stres robi swoje w sytuacji egzminacyjnej - dlatego tez dziekuje bardzo raz jeszcze! i zycze powodzenia wszystkim ktorzy beda podchodzic do CAE w kolejnych sesjach!
pozdrawiam
M
Milo cos takiego pocztac...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

CAE - sesja zimowa 2004