wspolpraca

Temat przeniesiony do archwium.
Egzamin juz niedlugo. Moze tradycyjnie kazdy kto bedzie mial egzamin z listeningu i speakingu podzieli sie pytaniami z pozostalymi? To moze troche ulatwic wszystkim... Pozdrawiam i zycze powodzenia.
ja służe informacją:) źródło - Łódź:) brrr a może by sie jeszcze wycofać??
jak tylko skoncze listening albo speaking napisze co mialm :D. sa tylko 3 wersje wiec dobrze by bylo gdyby kazdy napisal cos po egzaminie
jak tylko skoncze listening albo speaking napisze co mialm :D. sa tylko 3 wersje wiec dobrze by bylo gdyby kazdy napisal cos po egzaminie
Jasne, to super sprawa. Ja również gwarantuję podzielić się tym co miałam. Zdaję w Kielcach, tylko jeszcze nie znam terminów :-(
Przeglądałam letni speaking i to naprawdę fajna sprawa jak się wie czego można się spodziewać. Dlatego jak będe po to dam znać co było. Ale niestety nie ma jeszcze terminów.
Ja mam ustny i listening 12.12.
a ja mam speaking 27.11 i nie za bardzo sie boję. Za to English in use mnie przeraża (szczególnie zamiana informal na formal).
style translation to faktycznie syf :| ale nie boje sie niczego poza listeningiem ktory mam 21.11 i blagam niech ktos napisze co bylo..z gory dziekuje =)
damy rade=]
mam listening 21list, na pewno napiszę co było, jakby ktoś miał listening wczesniej to piszcie.trochę się boje, bo to moja najsłabsza strona:))
listening mam dopier 5.12 to już pewnie każdy będzie po wszystkim, ale o speakingu obiecuje powiedzieć i liczę na wzajemność :) POWIEDZCIE, ŻE WSZYSTKO BĘDZIE OK!!!
pewnie ze wszystko będzie dobrze!!! a jak ma niby być? ja 30.11 słucham 7.12 peplam:) proponuje zebysmy wymieniali się informacjami w tym wątku żeby niepotrzebnie nie szukać po katalogach forum. okidok?
Ja (Gdansk ;P) mam speaking 28.11 a listening 5.12 - po speakingu dam znac co bylo - licze takze na tych co maja wczesniej listening :D
Poznań sie kłania- ja mam mówienie i słuchanie 4 grudnia, listening to moja najmniej ulubiona część, ale mam nadzieję, że przeżyję. Oczywiście opowiem, co było. Ale mam pytanie: czy na pewno wiadomo, że są tylko 3-4 zestawy na speakingu?
również 28 czyzby w okolicach 18:30? Podchodziłam w sesji wiosennej i niestety sie nie udalo wiec idac za ciosem probuje jeszcze raz. rowniez jak najbarsziej za umieszczaniem tu opisow tego, co sie mialo na speakingu i innych jestem! speaking był czescia ktorej sie najbardziej balam ale chyba byl najbardziej spoko był....
Zdaję w Białymstoku, jeszcze nie dostałam zawiadomienia kiedy, ale po rozmowie telefonicznej wiem, że albo 5 grudnia albo 12 grudnia.
Ja też zdaję w Łodzi, mam listening 30.11 i sdpeaking 8.12. Ciekawe, czy dostaniemy to samo, ogólnie jest chyba 5 zestawów obrazków na całą Polskę.
ja mam speaking 28.11 i bede bardzo wdzieczna jesli zdradzisz chociaz tematy na forum...a tak w ogole to w jakim miescie piszesz?Mam duzego stresa bo jeszcze nic nie zaczelam robic do egzaminu, mam tydzien na przygotowania....pobilam chyba rekord....cio nie?pocieszcie mnie blagam
jak cos to mozesz na mnie liczyc...chetnie podziele sie informacjami dotyczacymi speakingu......i mam nadzieje, ze stworzymy zgrany pod tym wzgledem zespol...nasze cale forum yeahhhhhhh
hej ja mam listening 21.11 a speaking 1.12...reszta 15.12....wiec na pewno podziele sie z wami wiadomosciami, licze równiez na was:)
HEJ AGATA TY MASZ SPEAKING 27.11 PRAWDA? JA DOPIERO 1.12. CZY PO 'MÓWCE' BEDZIESZ MOGLA NAPISAC CO MIALAS NA FORUM? BYLABYM BARDZO WDZIECZNA...I OBIECUJE TO SAMO (SPEAKING 1.12....RESZTA 15.12) POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA!!!!:)
DO WSZYSTKICH KTORZY MAJA 21.11 LISTENING!!!

ja mam.. i nie widze zeby ktos mial wczesniej :((( ale moze ktos kto miałby RANO moglby sie podzielic informacjami.. ja mam o 15 albo 16,i baaardzo prosze o info..jak dam rade z listeningiem to reszta jush jakos poleci..bo to jest najgorsze co moze byc hehh
z gory dzieki i pozdro =)
No jasne, że się z wami podzielę informacjami!!! Chyba, że będę w wielkim szoku poegzaminacyjnym :) I oczywiście liczę na wzajemność. Ale czy ktoś ma speaking przede mną?!!!
LUDZIE!!! jak ktoś miał dzisiaj listening albo speaking to niech coś wreszcie powie!!! Nie wiem w końcu jak mam się przygotowywać do tego speakingu. To tylko takie gadanie przecież, to jak się do tego przygotować?!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE

»

Olimpiada języka angielskiego