fajni jesteście

Temat przeniesiony do archwium.
no nic powiem tyle: jak zdawałam poprzednio wszyscy sie dzielili rowno informacjami i nikt nie patrzyl na to pod katem: jak mu poweim to zda lepiej ode mnie. Ludzie!!! najpierw piszecie ze mieliscie speaking i listening ale jak ktos pyta co bylo to juz nikt nie odpowiada. przeciez i tak ne wryjesz sie odpowiedzi z trzech grup listeningu na pamiec ani nie ulozysz sobie odpowiedzi na speaking. Dajcie spokoj po porstu lepiej jest zobaczyc cos o czym sie slyszalo ze jest potem przejrzec odpowiedzi i czuc sie spokojniej. ale z drugiej strony nie rozumiem totalnie tonu roszczeniowego w wypowiedziach typu:dajcie mi odpowiedzi. All in all wspol[praca to Wam chyba nie wyszla tym razem.
ps. ja mam dzis listening jutro speaking a wiec nie pytajcie sie co bylo bo zgodnie z moda ppoanujaca na tym forum podczas tej sesjii - nie pojawie sie tu nigdy wiecej (chyba ze sama sobie sprawdzic odpowiedzi od nielicznych ktorzy je zamiescili:))) - to był żart, odpowiedzi zamieszcze bo mentalnie zwiazana jestem z grupa z sesji wiosennej
pozdrawiam
Heja! Ja ma speaking za jakieś 4 godziny.. :-( Co do tematów to możecie na mnie liczyć :-)
hej, ja mam o 14.15 :) powodzenia
ja tez mam dzisiaj!! cała się trzesę....do 16 jednak jeszcze troche..brrrr...az mnie zimny pot oblał...do usłyszenia wieczorem gdy porownamyodpowiedzi
I cross my fingers for all of you:))
ja tez mam dzisiaj!! cała się trzesę....do 16 jednak jeszcze troche..brrrr...az mnie zimny pot oblał...do usłyszenia wieczorem gdy porownamyodpowiedzi
I cross my fingers for all of you:))
dzięki za ten komentarz. Słuszne uwagi. Szkoda, że same psy ogrodnika zdają w sesji zimowej. Trzymam kciuki za zdających dzisiaj- ja jeszcze muszę tydzień czekać w nerwach. Pozdrawiam i powodzenia!!!
Hey!
Powodzenia na egz. Mam nadzieje, ze wszyscy zdacie, bo wtedy bede mial od kogo kupic testy...LOL ....ihihiii

pozdr

tmk
listening wersja b - to oczywiscie moje odpowiedzi ale nie gwarantuhe ze prawidlowe
I kobieta plumber-
1. feeling of FEAR
2. Neighbours and friends
gdzies tam bylo ze untidy CUPBOARDS
ostatnie mialam FASCINATING AND CREATIVE
II GILBERT BLACK
to byl tekst u museum w ostatnim mialam wheelchair nie zrozumialam jakie CENTER i jakie ITEM ale cos z book
rzecz o ktora pytaja to DESK
III kobieta komediant i writer w pierwszym mialam c - to o dziecku ale to chyba jest zle,
w co jej pomaga w pracy to cierpliwosc ostatnie mialam c przedostatnie b
IV czesc o kolorze pomaranczowym w pyt. 1 mialam ze w kraju kwiaty pomaranczowe nie sa niespotykane a na jej weselu to kaity byly dekoracja, speaker 2 mowil o kuchennych urzadzeniach i byly one refresing ostatni speaker mowil o relacji miedzy klimatem a kolorem, przedostatni o technice artysty.

przepraszam ze tak wybiorczo ale tylko tyle pamietam pozdrawiam
ja juz po listeningu wersja b zdawalam w krakowie,
generalnie wiekszosc odpowiedzi juz padla wiec napisze czego nie znalazlam na forum
partI pojawilo sie "estimate"
partII wsluchajcie sie co jest najczesciej kupowane w sklepiku bo ja nie uslyszalam :(( chyba chodzi o jakas "book"
partIII po dokladnym wsluchaniu sie mozna odpowiedziec, droga eliminacji zlych odpowiedzi jest tu bardzo przydatna
partIV kompletny odjazd żadnej odpowiedzi nie jestem pewna, wszyscy potwierdzali ze to najtrudniejsza czesc,nie sadzilam ze tyle mozna powiedziec o kolorze pomarańczowym
dziekuje wszystkim ktorzy opisali swoj listening na forum bardzo sie przydalo, za 1,5 godz speaking dam znac jak bylo
Temat przeniesiony do archwium.