A więc tak,
na początku pytania skąd jesteś, czym się zajmujesz. Potem ask each other kogo z członków rodziny najbardziej przypominacie
częśc druga z obrazkami: zestaw1-ludzie wykonujacy różne prace: ciągnięcie liny na śniegu, akcja ratownicza w trakcie powodzi, zespół badawczy siedzący przy stole i jakiś facet robi zdjęcie chyba z łódki. Pytanie na którym zdjęciu ludzie najbardziej od siebie nawzajem zależą. Zestaw2 -(to ten mój, kompletnie beznadziejny) ludzie robią zdięcia w różnych sytuacjach: kobieta na jakimś bazarze wypuszcza z rąk gołębia, ludzie fotografują jakiś zjawisko atmosferyczne(biała łuna w ciemnościach nie mam pojecia co to było), kilku facetów "podwieszonych" przy drzewkach (również nie wiem co to przedstawiało), a czwartego nie pamiętam. Pytanie: w którym przypadku najtrudniej zrobić zdjęcie.
cześć trzecia: dyskusja o róznych zawodach, który daje największą satysfakcję, były m. in: instruktor narciarski, listonosz, faceci zbierający dynie, rybacy.
Na koniec pytanie jakie zawody the most appeal to young people oraz zalety i wady pracy w domu.
To tyle. Mam nadzieję, że nie jest to jedyny post na temat tego co było