speaking 27 lis

Temat przeniesiony do archwium.
A więc tak,
na początku pytania skąd jesteś, czym się zajmujesz. Potem ask each other kogo z członków rodziny najbardziej przypominacie
częśc druga z obrazkami: zestaw1-ludzie wykonujacy różne prace: ciągnięcie liny na śniegu, akcja ratownicza w trakcie powodzi, zespół badawczy siedzący przy stole i jakiś facet robi zdjęcie chyba z łódki. Pytanie na którym zdjęciu ludzie najbardziej od siebie nawzajem zależą. Zestaw2 -(to ten mój, kompletnie beznadziejny) ludzie robią zdięcia w różnych sytuacjach: kobieta na jakimś bazarze wypuszcza z rąk gołębia, ludzie fotografują jakiś zjawisko atmosferyczne(biała łuna w ciemnościach nie mam pojecia co to było), kilku facetów "podwieszonych" przy drzewkach (również nie wiem co to przedstawiało), a czwartego nie pamiętam. Pytanie: w którym przypadku najtrudniej zrobić zdjęcie.
cześć trzecia: dyskusja o róznych zawodach, który daje największą satysfakcję, były m. in: instruktor narciarski, listonosz, faceci zbierający dynie, rybacy.
Na koniec pytanie jakie zawody the most appeal to young people oraz zalety i wady pracy w domu.
To tyle. Mam nadzieję, że nie jest to jedyny post na temat tego co było
widze ze jeszcze istnieja "wspaniali" ludzie na tym forum ktorzy potrafia be zadnych uprzedzen podzielic sie tym co bylo na speakingu....takich trzeba doceniac, ja mam speaking jutro i strasznie sie boje, ale dzieki niektorym koffanym osobkom przynajmniej nastawie sie odpowiednio na trudnosc zadan.... Dzieki bardzo...cmok

« 

CAE - sesja zimowa 2004

»

Pomoc językowa