speaking-zbior tematow :)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 63
poprzednia |
poniżej link do zzipowanego pliku worda zawierającego wszystkie wypowiedzi dotyczące speakingów :)

www.motofan.net/cae/speaking.zip
http://motofan.net/cae/speaking.zip
coś tamtego linka obcięło :/
oj, super :) brawo za pomysl :)
Hmm na ile mozna ufac tym odpowiedziom? :P Tzn to sa tematy z winter session 2004 z jakich dni i miast?
chcesz ufasz nie chcesz nie ufasz :P
dzisiaj na speakingu w poznaniu nie mialem zadnego pytania ktoregoby nie bylo w tamtym pliku :P
hey, dzieki! wszystko jest jak najbardziej aktualne - znajomi mieli takie tematy jak tutaj (np. ten o dzieciach jak sie bawia) a zdaje z Lodzi. Ja mialam wprawdzie temat w flagach i kolach garncaskich, ktory rzeczywiscie jest beznadziejny ale pozniej moglam sie zrehabilitowac w part 3 i 4 o health :)
powodzenia wszytkim ktory jeszcze zdaja :*
o kurcze szkoda ze tak pozno trafilam na ta strone !!!!!!!!!!!!!1 jestem zla! ja mialam speaking dopiero 9.XII miala dzieciece marzenia + warunki pogodowe... szkoda ze nie mialam okazji tego przeczytac przed egazminem...jutro wielki dzien. powodzenia wszystkim :) (Łódź)
mam prośbę do ludzi którzy ściągnęli sobie tę listę. Czy mogłabym prosić o przesłanie jej? bardzo bym była wdzięczna
pozdrawiam
Mój adres: [email] (napiszcie w temacie, że to chodzi o angielski, ok?)
cześć mam wielką prożbe prześlijcie mi ten arkusz z pytaniami z anglika bo zdaje za 3 dni prosze!!
mój adres [email]
mam prośbę!!!!!!!!!!!!!
muszę napisać na poniedziałek jakis tekst o ulubionym aktorze
po angielsku i nie wiem jak się do tego zabrać
chodzi mi żeby było zwięzłe i zrozmiałe i na temat
Wbij do search engine..google.uk...imie/nazwisko odpowiednieko aktora..i po prostu stresc co wyczytasz..

Powodzenia
hej czy ktos moze przesłac mi te temat ze speakingu na konto [email] zdaje jutro ustny! A nic jeszcze nie zrobilam w tym kierunku !:/dzieki
Mam problem z tym linkiem. Mogę liczyć na pomoc
[email]
Czy ja tez mogłabym prosic o te tajemnicze tematy?? Bardzo mi zalezy... Mój adres to: [email] Dzieki!
HEJ!Ja tez bardzo prosze o tą liste z tematami/pytaniami. za kilka dni mam rozmowe i kompletnie nie wiem czego sie spodziewac... Bardzo mi zalezy. Oto mój adres: [email] Z góry dzieki! Pozdrawiam!
Witam, jeśli ktoś to ma na kompie to prosze o kontakt. [gg]
Witam, jeśli ktoś to ma na kompie to prosze o kontakt. [gg]
Mógłbyś przysłać mi te wypowiedzi na mój mail [email] Z góry dzięki
ja tez poprosze bardzo!!! - [email]
Ja tez poprosze... [email] Z gory dzieki
heja:) jeśli nie sprawi to kłopotu ...czekam z niecierpliwością na te pliki:)) uratują mi życie ;;) dzięki z góry i pozdr ~~~~ [email] ~~~~
również poprosze, nie potrafię tego ściągnąć [email]
czy Twoje życie mogš uratować jakieœ tam pliki...
Ty możesz uratować moje...
czy ktoś również i mi może przesłać ? [email]

bardzo bym prosiła
i mi

(może ktoś zauważy)

[email]
prosze o ten pliczek :)
[email]
i mnie tez :)
[email]
adres [email]
Hej Zork! Byłbym Ci szalenie wdzięczny,gdybyś przysłał mi te materiały z odpowiedziami do Speaking! Mój adres: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 63
poprzednia |

»

Pomoc językowa