do wszystkich co 4.12. mają listening

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przesłanie waszych odpowiedzi. Dokladniych - tzn. nie piszcie ze to juz bylo na forum i ze nie pametacie literek - opiszcie pytania i odpowiedzi. To jest zdajacym poźniej mega potzrebne. Dzięki i czekam z niecierpliwościa.
Wiesz co, nie przesadzaj ;/ Mówisz jakby naszym obowiązkiem było podawanie Ci dokładnych odpowiedzi. Co Ty myślisz, że na examie tak łatwo skupić się na kolejności literek itp? Może wogóle cały czas poświęce tylko na dokładne zapamiętanie pytań i odpowiedzi, bo Ty ich żądasz? Co to znaczy że są mega potrzebne? Nie przygotowywałeś się do examinu? Jesli chcesz mieć certyfikat, to Twój angielski powinien być na jakimś poziomie. Wiadomo, fajnie jak ktoś poda tematy do speakingu które miał, albo kilka odpowiedzi do listeningu, bo to może pomóc, ale co zrobisz jak będziesz miał inną wersję? Poza tym taki examin powinien być sprawiedliwy, dlaczego Ci co zdają w pierwszym terminie maja się męczyć, a kolejni znac już odpowiedzi?
Ja zdaję 5tego i jak już napisałam, podoba mi się pomysł dzielenia się doświadczeniami, z chęcią przejrzałam wersje, które mieliście, a nóż będę miała szczęścię, trafię na ten wariant i cos sobie przypomne z Waszych odpowiedzi. No i pomysle nad wypowiedziami na tematy podane przez Was na speaking. Kiedy będę już po, skrobnę coś nie coś na forum o tym, co zapamiętałam.
A jak będę miała coś zupełnie innego to trudno. Myślę, że też dam radę. Czego i Wam życzę :)

« 

CAE - sesja zimowa 2004

»

CAE - sesja zimowa 2004