LOdzianie wpisujcie sie !! :)

Temat przeniesiony do archwium.
JAK wam idzie sesja?? wpisujcie odp
Nie jestem co prawda z Łodzi ale zdaję w Łodzi :D Nie najgorzej idzie :D Ale mogło być lepiej :/
czesc wam! ja tez nie jestem z lodzi ale zdaje tam. no nie idzie najgorzej ale oczywiscie jak zawsze moglo byc lepiej. najgorszy teraz writing :/
sie boje bo w tamtym roku na FCE mi cos nie wyszlo tylko najgorsze jest to ze nie wiem czemu .... macie moze jakies cosik na kompie do writingow? jakies wzory listow czy porady albo piszcie cos co sie moze przydac.

jak ktos cos ma to niech mi przesle na maila: [email]

zycze wszystkim zdania egzaminkow :)
hejka, a co tak na marginesie robicie w lodzi? ja mam za soba cae czerwcowe, tez podchodzilem w tym miescie i poszlo ok. a moze by tak sie jakos razem zebrac i podejsc do profa? bo licze ze u was tez bedzie w porzadku! powodzenia
Wiesz,bardzo chętnie bym przystąpiła do trzeciego etapu tych egzaminów ;) Ale jest jeden mały problem: może jak zdam cae to się na coś zdecyduję (choć moje nadzieje są nikłe ;() W każdym razie pozdroofeczka :D
czesc!! szukam odpowiedzi do książki Certficate In Advance English3, bo jestem gapa i kupiłam bez odpowidzi, ratunku, zdaje w tej sesji cae...........i mam mało czasu(chodzi mi o reading i English in use), moj e-mail: [email]
na razie może być,mogło być dużo gorzej...dziś miałam speaking, wrażenie opisałam w oddzielnym poście...
Temat przeniesiony do archwium.

»

CAE - sesja zimowa 2004