listening b

Temat przeniesiony do archwium.
część 3 i 4 wersja B listening wciąż nieopracowana,kto podejmie wyzwanie,była jak widać najtrudniejsza, my jeszcze przed listeningiem,heeeeeeelp.
Przyłączam się do prośby. Jeżeli ktoś zna odpowiedzi do wersji B Listeningu to proszę o ich podanie, bo egzamin już w Niedzielę!

Pozdrawiam!
Sorry, ale part 3 była tak głupia, że nie jestem w stanie teraz jej odtworzyć. Pamiętam, że w pierwszym napisałam, że dziecko (ale to chyba źle), potem była chyba umiejętność obserwowania ludzi, a na końcu, że cieszy ją robienie nowego show. Tylko tyle, więcej nie pamiętam a odpowiedzi było chyba z 8. W części 4 pierwsze były kwiaty i to, że ona miała udekorowane kwiatami swoje wesele, potem urządzenia kuchenne i że są refreshing (chyba jakoś tak), potem kobieta, która kupuje materiały i że trzeba być ostrożnym w doborze kolorów, potem technika malowania i że gość się zastanawia nad efektem jaki dają kolory na obrazie, a ostatni to strong and weak colours i ostatniej odpowiedzi nie pamiętam
witam:)
rowniez popisuje sie pod apelem do ludzi, ktorzy pisali wersje b! przeraza mnie wizja wylosowania akurat tej:( szczeglnie po opiniach ludzi, ze nie do ruszenia jest. help!!!
z gory dzieki dobrym duszkom:))))))

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa