MASAKRA!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna
to nie ogladaj teraz "najslabszego ogniwa" bo koszmar dnia dzisiejszego powroci:P a chlopak mial ciemny sweter i ciemne wlosy??
nio ciemne ubranko i brunet. dobra wygadalam się ;)
juz wczesniej go widzialam na speakingu i listeningu,no i dzisiaj szlam z taka mysla ze go spotkam. no a teraz coz.... moze kiedys sie gdzies zobaczymy jeszcze... oby tylko nie na kolejnym egzaminie cae:P
to pewnie ten sam:P mamy podobny gust- na to wyglada:)
Wiecie co? Ogulnie fajnie macie, bo ja jestem zalamany kazdom czesci... Nie licze na to jebane C, bo patsze na to subiektywnie. Ridink, kurna nie pszeczytalem dwuh paragrafuf. Rajtink, oba lettery zrobilem informal a w dodatku w letterze do studenta piepszylem takie glupoty ze nikt sie nie domysli o co mi hodzilo. Jus, jeszcze lepiej... kolejna strzelanka i tforzenie sluf kturyh tak naprawde nie ma heh. Wogule lisningu pewnie nie zaliczylem, bo sprawdzalem tu wiarygodne odpowiedzi, a na spikingu sie zaciolem i nie odpowiedzialem na pytanie. Ja po prostu nie lubie jak sie piepszy, ze sie nie zda, albo zle komus poszlo jak fcale sie tak nie czuje. Muwicie tak, zeby sie potem pocieszyc jak dostaniecie certyfikaty z B (no albo to C). JA pisze, zeby trohe Was pocieszyc, bo NIE ZDAM! To bylem ja =gutek= lodz
Do fszystkih Waszyh pokoi weszly ruwnoczesnie Wasze mamy i powiedzialy ze jusz pora do luszka? Nagle fszyscy zamilkli...
heh, IMO reading był łatwy, pisanko średnie a use do przeżycia. Ogolnie jestem optymista po tym co sie dzialo. Gdyby nie ta zimna sala to wogole... :D
ojjjj zgadzam sie co do sali. bylo strasznie zimno, ze az sie trudno bylo skupic + ta baba okropna. uhg....
No coś Ty! Nie należy się martwić na zapas!!! Jak słusznie zauważyłeś odpowiedzi podane na forum niekoniecznie muszą być poprawne, także głowa do góry:-) Poza tym ludzie, którzy się tu wypowiadają, w zdecydowanej większości nie sprawiają wrażenia zachwyconych tym co napisali... I chyba trzeba już dać sobie spokój z porównywaniem i sprawdzainiem odpowiedzi- przecież sami dobrze nie pamiętamy co i gdzie wpisywaliśmy (przynajmniej ja ;-))). Będzie dobrze:-)
a gdzie agentka007 zdawałas?
respect! moze jakos wyciagniesz chociaz na c! a co do mamuśki - mam podobnie
szukam kogos z bydgoszczy
że tak Wam się wtrącę ;D obgadywany ;) chłopak miał pieprzyk na lewym poliku? bo tego osobnika opisałem jako nerwowo ruszającego nogą ;)
Siedział rząd obok mnie, ławkę z przodu 8)
lepiej powiedz jak byl ubrany:)
heheh, to chodzi o ciuchy czy o goscia? ;-) no odpowiadalby rysopisowi chyba ;) ja tam uwage na twarze zwracam raczej ;-)
dzinki :*
pewnie ze o niego, tylko latwiej mi go opisac jak byl ubrany. no ale coz...:)mowi sie trudno i zyje sie dalej
ja musze przyznac, ze reading poszedl mi dosc dobrze (tak mi sie zdaje), w kazdym badz razie skonczylam przed czasem. Nie jestem tylko pewna 2 odpowiedzi z testu wyboru, poza tym troche podejrzliwie wyglada duzo ilosc odpowiedzi D w tekscie o quizach ;) Mam za to pytanie dotyczace writingu - czy egzaminatorzy naprawde beda zwracac uwage na limit slow - bedzie im sie chcialo liczyc? Troszke sie rozpisalam i nie chcialabym, zeby mi przez to anulowali prace...
z tego co wiem to można się "rozpisać" do 300 słów, ale ni nie sa zbyt chętni by to sprawdzać i mają już wprawę - jak tylko spojrzą to od razu wiedzą mniej więcej ile kto napisał słów:/ Ale nie martw się ja tez sie rozpisałam więc mam nadzieję, żę będa łaskawi:)))
CHŁOPAKU OD FAJKI DAJ ZNAC
Hej! Zdawalas w wawie?? ja zdawalem w wawie i mialem niebieska bluze..ale gdzie dokladnie zdawalas?? bobrowiecka?? gate 3 i wielka sala??

A tak poza tym to bardzo trudny byl egzamin, wiec bedzie w plecy;)))))

Pozdrawiam
ja napisalem "and" przed gradually
spoko!Ja tez sie troszke rozpisalem. Slyszalem, ze mozna zwiekszyc ilosc slow o 10 % spokojnie. Wiec chyba przezyja jesli bedzie 300 slow.
Reading oczywiscie beznadziejny (w ostatnim faktycznie bardzo duzo odpowiedzi D, a w "cukiernikach" zostala odpowiedz z tym, ze ktos sfotografowal jakies zarcie).
Writing: w czesci pierwszej spokojnie mogl byc formalny list, w drugim review o stronkach calkiem mily).
English in Use:
W pierwszym mam: meet approval, altitude, view, strictest, involve, concern.
Drugie: mam south from park, its
Drodzy Państwo,
Z dużym zainteresowaniem przeczytałam Państwa opinie i komentarze na temat egz. CAE. Jeden komentarz (autor "zork" data:15.12.04) szczególnie przykuł moją uwagę. Jeżeli mają Państwo jakieś uwagi dotyczące bezpieczeństwa materiałów egzaminacyjnych w trakcie ich transportu proszę skierować do mnie oficjalną pisemną skargę na ten temat. Niestety, na podstawie anonimowych wpisów na forum internetowym, nie jestem w stanie przedsięwziąć żadnych kroków mających na celu wyjaśnienie rzekomo zaistniałej sytuacji. Jeżeli będą mieli Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości proszę o kontakt: [email]
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt,
Monika Wołyńska, Koordynator Egzaminów, PL006
Hmmm,reading byl jeden z najprostszych jakie robilem w zyciu... Tradycyjnie po 50 minutach zostalo mi kilka punkcikow... powodzenia!
spoko było. Reading prosty, writing też, z usem różnie, pierwsza część była najgorsza, ale pgólnie to jestem dobrej myśli.
a ja mam A! :) ej, tam w EiU to nie było skreślanie ani poprawianie błędów tylko skreślanie niepotrzebnych słów! nie było chyba nic na poprawianie błędów?? czy było a ja nie zauwazyłam??? omg...
Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna

« 

Nauka języka