Moze jakies Konkrety?:>

Temat przeniesiony do archwium.
No dobra. piszecie swoje relacje ale moze zbierzmy wszystkie odpowiedzi - tak mniej wiecej. Sory ale jestem starsznie zestresowana - juz drugi raz podchodze do egz z przeczuciem ze znow obleje:>

READING
1)najmniej mialam D a najwiecej B chyba;
2) nie pamietam co mi zostalo. wiem chyba tlyko ze w 1 mialam A a w ost chyba B (dobrze?:>)
3) w 1 chyba C - unformative, a w ostatnim D
4) o tutaj to ja nie jestem w stanie napisac co gdzie bylo:) a! w tym "keen on to the end of the quiz" macie A czy C?

ENGLISH IN USE
1) dwie ostatnie odpowiedzi mialam C, tam wiem, ze kilka bledow popelnilam - np zaznaczylam peak:>
2) set OFF in 18XX? AT firts? i co przed generally?
3) tutaj 5 chyba poprawnych dalam ale z teo co sie orientowalam to trzeba było jeszcze wyciapać 'completly' i in z 'keep in'
4) tego nie bede komentowac:/ starce punkty przez pieprzone literówki:/
5) tez sie wscieklam - nie dodalam A przed fornight!! czemu o tym nie uprzedziliscie?! mialam jeszcze based on, consider, equipped, i wiecej nie pamietam:>
6) piszecie ze zostaly wam odpowiedz b,c,g o ile sie nie myle. ale moglibyscie wspomniec dokladnie o co chodzilo w tych odpowiedziach?! bo ja az taka pamietliwa, niestety, nie jestem. Mi tam chyba zostało coś z exhausted, would needed to (czy cos takiego) i caryying and flies. To te?:>
nie martw sie, ja tez podchodziłam drugi raz i ryczałam wczoraj całe popołudnie, bo male sa szanse ze zdam; dzis jzu sobie mysle,ze jednak jakies są...chociaz małe:) nie pamietam nic, byłam tak zdenerowana,ze wiekszosc to strzały. tyle. no a to co mi utkiło w pamieci...to to,ze cieszyłam sie z fortnight,a szczeka mi opadła jak zobaczyłam wczoraj a fortnight, no i tego typu rzezczy...trudno. pozdrawiam
no tak, ja sie poryczalam po listeningu:> a jeszcze bardziej sie zalamalam, ze 2godz pozniej dowiedzialam sie wlasnie o tej stronce, na ktorej byly odpowiedzi wlasne do mojej wersji!! tylko sie powiesic:> a tak to na wiecej niz 35% nie licze:> tylko czy reszta zdola mi podciagnac do tej magicznej 60?! yhhh no niewazne:>

« 

Inne

»

Pomoc językowa