adres stronki

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, kiedys jakas dobra dusza podala na tym forum adres rosyjskiej sronki z boskimi ksiazkami z angola do sciagniecia. Czy ktos moze pamieta te stronke? Bede baaardzo wdzieczna :)
artefact.lib.ru/languages/english
Dzieki :)
A co trzeba zrobic zeby otworzyc te testy? Bo to wszystko jest w rar i za nic sie nie otwiera u mnie :/
rozpakowac? winrar albo total comannder......................
Dzieki, wszystko dziala :)
ale link nie dziala ;/
dobra post wyzej nieaktualny ;D ale powstal nowy problem, jak cos z tej stronki sciagnac ??:> Jak klikam na jakis tytul to wyskakuje okienko male z cyferkami a jak klikam na cyferki to... nic sie niedzieje :P:> jak sobie z tym poradzic pomocy :D
Jeśli klikniesz odpowiednią cyferkę (dokładnie tę, o której kliknięcie Cię proszą), to powinno być OK. Może klikasz jakąś niewłaściwą???
proponuję przeczytać to:
http://artefact.lib.ru/service/download.htm
czy próbował ktoś otwierać Advanced Grammar in use, Hewingsa ?? mi niestety nie działa, więc chciałabym sie dowiedzieć czy to wina pliku czy moja...
Jaki jest aktualny adres tej strony?Mam nadzieje, ze ktos wie :)
Aktualny adres strony jest taki jak podany na poczatku, weszlam tam przed chwila i wszystko ok

Cyferki ktore sie pokazuja sa po rosyjsku, jezeli nie masz czcionek rosyjskich to po tobie, ale jesli masz to mhm mozesz liczyc ile liter = jaka liczba
odin= (to znaczy jeden) cztery litery
dwa = (czyli dwa) trzy literki
tri= tez trzy ;> niestety, jak klikniesz w niewlasciwa to nic sie nie bedzie dzialo, metoda prob i bledow
cztery = wiecej niz piec liter
piat = cztery litery

Powodzenia !
ja też próbował coś otworzyc, ale zawsze poazują mi się tylko okładki, a reszty nie da się otworzyć w pdf. Co mam zrobić??
witam poscigalam troszke ksiazek z tej stronki wiecc moge sie podzieli jesli podacie maila (a ja akurat ja sciagnelam) to przysle. jesli chodzi o ta ksiazecze to rzeczywiscie nie moge jej rowniez otworzyc. jesi wy macie cos ciekawego na kompie to moze sie ze mna podzieli :P.
pozdrawiam
będę wdzięczny [email]
bedziesz wczieczny ale za jaka ksiazke ??? bo EGiU(zaawansowany) nie działa
pozdrawiam
wiecie co! ja mam problem moj komputer mowi ze plik jest mu blizej nie znany. co to oznacza ... sciaga mi pieknie tylko ja nie mam co z tym zrobić? jak mi powiecie w czym problem to bede wdzieczna :] dzieki :]
jam bym prosiła te książki [email]
Hej hej:) A mi sie nie chce sciagnąc... Grammar And Vocabulary for Cambridge Advanced And Proficiency»
Ma moze ktos to i chcialby i moglby mi to przeslac na mailika?
mail : [email]

Pozdrawiam:)
Hej, niestety coś ta stronka mi się nie otwiera:/ Mam prośbę, czy ktoś z Was ma może Focus on Advanced English Practice Tests WITH KEY, bo niestety ja mam tylko "without":P Byłbym wdzięczny, [email]
W zamian chętnie podzielę się np. "Business Vocabulary in Use" Billa Masculla. Pozdro
czy ja bym tez mogla prosic o Advanced Grammar? [email]
Bo zarejestrowalam sie na tej stronie, ale cos chyba nie tak...
z góry dzieki
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa