powazny problem- reading CAE

Temat przeniesiony do archwium.
Ze wzgeldu na wypadek samochodowy mojego taty ja i moj chlopak powaznie spoznilismy sie na reading. Mialismy an caly tylko 15 min + dodatkowy czas na przerwie- jakies 10 min (dzieki uprzejmosci supervisorow.)

Pani zajmujaca sie egzaminem powiedziala, ze jesli dostarczymy jej potwierdzenie wypadku szpitalne lub policyjne to mozliwe ze bedzie to lagodniej traktowane w Cambridge.

Moje pytanie dotyczy tego czy lagodne traktowanie tzn beda sprawdzane wszystkie udzielone odpowiedzi nawet te po czasie? ( pani supervisor zanaczyla te ktorych udzielilismy w ciagu pierwsyzch 15 min.)

A drugie pytanie jak ta dokumentacja wypadku bedzie sie miala do mojego chlopaka, ktory mimo ze jest bardzo zwiazany z moimi rodzicami nie jest jeszcze czlonkiem rodziny?

Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

tiara

Ewentualnei prosez o e-mail: [email]
Przede wszystkim bardzo proszę o informację, w którym ośrodku Państwo zdawali.

Najlepiej, aby zgłosili się Państwo obydwoje bezpośrednio do swego ośrodka z zaświadczeniem, o którym mówiła supervisorka (zaświadczenie z Policji, szpitala czy firmy ubezpieczeniowej) - zostanie sporządzony raport, dotyczący OBYDWOJGA Państwa, zawierający prośbę do Cambridge o zastosowanie tzw. procedury Special Circumstances, czyli uzwględnienia przy ocenie faktu, że pisali Państwo krócej i pod dużym stresem z powodu wypadku. Jeśli Cambridge uzna prośbę - a zrobimy, co w naszej mocy, by się tak stało - Special Circumstances będą się odnosić do wszystkich części egzaminu, pisanych przez Państwa tego dnia.

Pozdrawiam serdecznie,
Monika Chilewicz
Dziekuje uprzejmie za odpowiedz!!

Wczoraj z nerwow napisalam wypadek samochodowy, oczywiscie chodzi mi o zaslabniecie za kierownica , podczas dowozenia nas na egzamin. Tata zostal zabrany do szpitala zostawiony tam na dzienny pobyt ze wzgledu na to ze leczy sie na nadcisnienie oraz chorobe wiencowa serca.

Osrodek to Kielce, jutro pojde zalatwic wszelkie formalnosci donoszac zaswiadczenia o powodzie pobytu w szpitalu .
Pani supervisor jest przemila i bardzo pomocna, jednak wczoraj chcialam sie dowiedziec czegos wiecej.

Dziekuje uprzejmie

Pozdrawiam

Justyna
Witam, pisze z prosba o odpisanie od pani Moniki, 13grudnia tak jak wiekszosc pisalem fce, niestety od czwartku zaczelem chorowac, dzien przed mialem wysoka goraczke, piszac egzamin nie czulem sie najlepiej (goraczka 38*) dostalem zaswiadczenie od lekarza, rozmawialem z pania przed egzaminem i skierowala mnie do uniwerstytetu na kuźniczej we wroclawiu gdzie mialem zglosic fakt do pani Joanny b. niestety na miejscu pani powiedziala ze nie przyjmie zaswiadczenia i ze supervision powinien na miejscu opisac sytuacje, nie wiem czy zostalem wprowadzony w blad, czy moze pani mi powiedziec co mam zrobic? z gory dziekuje
Pani Moniko!

Bardzo prosze o oszacowanie szans jakie mamy na \"special consideration\".

W piatek dostarczylismy zaswiadczenie o zaslabnieciu taty za kierownica, z powodu gwaltownego zahamowania wynikajacego z wyskoczenia dziecka na ulice.
Problem lezy takze wtym ze tata od ostatniego bardzo pwoaznego wypadku dopiero drugi miesiac jest za kierownica, wiec to tez bylo powodem tego zaslabniecia i skoku cisnienia.

Na szczescie, tacie nie stalo sie nic bardzo pwoaznego, jednak my zawalilismy ten egzamin a nerwy w zwiazku ztym towarzysza mi do dzis:-(

Wszystko zostalo wyjansione pani supervisor.

Pozdrawiam serdecznie i prosze o oszacowanie naszych szans.

[email]

Justyna
Niestety, nie jest to w mojej gestii, więc naprawdę nie mogę się wypowiadać na ten temat.
a co pani mysli o mojej sytuacji? gdzie mam zglosic sie z zaswiadczeniem lekarskim zeby mi to przyjeli?
Bardzo proszę, aby się Pan jak najszybciej skontaktował z ośrodkiem egzaminacyjnym i przedstawił zwolnienie. Koordynator egzaminów poprosi supervisorkę, której Pan zgłaszał fakt choroby, aby napisała raport do Cambridge z prośbą o uwzględnienie Pańskiego stanu.
w mojim przypadku to jest osrodek gdzie pisalem fce? ale raczej chyba nie bo to bylo Gimnazjum przy ul.Kraińskiego we Wrocławiu, czy na Kuźnicza do Uniwersytetu? tam gdzie zapisywalem sie, chce przypomniec ze tam mnie juz skierowano po egzaminie i zwolnienie nie zostalo przyjete, teraz mam isc do supervisierki z egzaminu?
Ośrodek egzaminacyjny to jest miejsce, w którym się Pan zapisywał, czyli ul. Kuźnicza. Wiem, że już Pan tam był, stąd moje przeprosiny w poprzedniej wypowiedzi. Proszę się udać do ośrodka, ponieważ koordynatorka została już uprzedzona, że Pan przyjdzie z tym zaświadczeniem.
dziekuje bardzo za pomoc
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja zimowa 2003

Zostaw uwagę