kurs CAE w Łodzi

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś mógłby polecić mi dobrą szkołę angielsiego w Łodzi. Pracuje w trybie zmianowym więc najbardziej zależałoby mi na szkole, gdzie indywidualnie mogłabym ustalić zajecia, ewentualnie potrzebowałabym dobrego nauczyciela, który przeprowadziłby ze mną kurs. Z góry dzięki
polecam szustera. szkoła mieści sie na ulicy piotrkowskiej, jakoś około 40 nuemru, w tej samej bramie co zapiecek.
zajęcia są w ilości 6 lub 8 godzin, sale są nowoczesne i świetne wyposażone, lektorzy są fantastyczni, jest dostęp do biblioteczki i takich tam, bardzo duża skuteczność w przygotowywaniu do egzaminu.
jest mnóstwo grup, więc na pewno znalazłabyś coś co pasowałoby terminami (są chyba nawet grupy poranne albo sobotnio-niedzielne, bo chodzi tam mnóstwo dorosłych, studiujących lub pracujących)

strona netowa studium: http://www.studium.com.pl/
polecam EuroDialog. Zajęcia są tam pod patronatem egzaminatorów, którzy także zaglądają na zajęcia. Dużo daje podział sprawności językowych na dwóch lektorów, każdy się w pewnej dziedzinie specjalizuje. Co do tych na których trafiałam - są super. Od października podobno będą dawać książki w cenie kursu. No i cena jest przystępna.
ja rowniez polecam bardzo goraco szustera. Swietna szkola i lektorzy . Ogromna zdawalnosc egzaminow panstwowych
a ja zapisałam się do Lloyd Woodley, zaczynam 2 lutego może macie jakieś opinie o tej szkole?
ja również polecam szustera. na zajęciach cały czas musisz mówić po angielsku, co nie zdarzało się w mojej poprzedniej szkole (nie podam nazwy, bo głupio mi robić anty-reklamę:). poza tym rowiązuje się dużo testów, które dobrze cię przygotują do zdania egzaminu. lektorzy są bardzo mili (przynajmniej ja cały na takic trafiam :). powodzenia
Czesc ja tez wiele dobrego słyszałem o tej szkole (tzn. Szuster)
mam tylko pytanko czy szkoła ta prowadzi intensywne kursy letnie ?
aha słyszałem również że klasy są bardzo liczne więc raczej nie poćwiczymy konwersacji.
Napiszcie których nauczycieli polecacie
Temat przeniesiony do archwium.