Hej co do materiałów to ja już przerobiłam 3 ksiazki z testami (tzn. reading, listening & english in use) - wszystkie chyba z Longamana "Practice Test for CAE" Morris, A. Stanton i chyba "Pratice test 2+" (nie pamiętam dokładnie tytułu) oraz "Focus on Advance English CAE" - O'Connell - jakaś stara edycja - ksiązki wypożyczam w bibliotece British Council.
Teraz wypożyczyłam podręcznik do CAE "The Complete CAE Course"- Sally Dazell i tez robie z niego te cwiczenia, ktore wygladaja jak testowe.
Oprocz tego posiadam "CAE Writting Skills" O'Dell i "CAE Listening and Speaking Skills" Pye and Greenall oraz "New Cambridge Advance English" Leo Jonesam (wszystko z Cambridge)
Oprócz tego zamówiłam ale jescze nie dostałam "Grammar and Vocabulary for CAE and CPE" Side and Wellman - ogladałam w ksiegarni - bardzo fajne.
Wszystko to chetnie sprzedam po egzaminie.
Oczywiście również chetnie podyskutuje o tych testach, ksiązkach - poziomie ich trudnosci itp.
Poszukuje szczegolnie osob z moich okolic, tzn. Katowic, ktorzy zamierzaja zdawać CAE w grudniu.
Pozdrowienia dla wszystkich planujacych zdawac CAE