Tez sie stresujecie wynikami?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
Hej

Tez sie tak stresujecie czekajac na wyniki? Doslownie swira dostaje, bo wiem, ze nie poszlo mi najlepiej i jesli zdam to na slabe C. Juz chyba wszystkie mozliwe kombinacje przeliczylem :-) Jak sadzicie od ilu % bedzie border line? Od ilu jest zwykle? 62-63%?
ja liczę na 98% ;-)
JA też jak zdam to bedzie na samym dole C. A jeśli nie to na górze D. Ale jakos o tym nie myśle bo tak jest lepiej. Trzeba sie cieszyć nadchodzącymi wakacjami:)
>ja liczę na 98% ;-)

to przelicz jeszcze raz ;)
A kiedy są wyniki? Ktoś z Was wie?

Mnie satysfakcjonuje wyłącznie 100%.
W zeszłym roku wyniki miały być chyba ok. 4 sierpnia, a były jakieś 10 dni później, więc myślę, że w połowie sierpnia powinniśmy je znać.

Ja się nie stresuję wynikami... co będzie to będzie i jak mi nie poszło to się będę martwić za 2 miechy ;-)
Mi to broszka na co-bylo zdac! :)
Pewnie, do sierpnia daleko................ :)
wiecie kiedy beda wyniki?
BC powiedział, że spodziewają się tak 10 sierpnia
Czyli jeszcze tydzień -ajjjjj.... W zeszłym roku wyniki z FCE były trochę wcześniej niż początkowo twierdziło BC, więc trzeba się spodziewać koperty z rezultatami na dniach.
Jakiej koperty????? Wyniki na internecie będą dostępne na dniach, na koperete trzeba trochę poczekać.
Mi w zeszłym roku dostarczenie droga pocztową wyników (z FCE) praktycznie zbiegło się z ogłoszeniem ich w internecie (różnica była chyba kilkunastogodzinna)
tak, bardzo się stresujemy! :)
Hehe jeden watek w dwoch odslonach jednoczesnie?? czemu nie;) DAWAC WYNIKI!!!!
Ten jest nawet starszy... ;p
Oj obawiam się ,że wyników możemy spodziewać się lada dzień . 10 sierpnia - ta data dotyczy wyników z CPE , które zostało wysłane do Anglii z pewnym poślizgiem. A wyniki z CAE już od kilku dni znają Grecy i Czesi . Mi to aż na refluks z żołądka przyprawia ta cała sytuacja. Ogólnie jestem przeciw wynikom z internetu ... to takie stresujące.Wpisuję i nie wiem czy wyskoczy D czy też może info ,że wyniki dla podanego kandydata nie są jeszcze dostępne. Swoją drogą wpisujecie od razu swój numer? Ja to nie mam na to nerwów więc zawsze wpisuję sąsiedni a dopiero potem swój- tak żeby zawału w wieku 17 lat nie dostać. Tak też sprawdzałem z FCE (nota bene B ;p).
A i jeszcze jedno do użytkownika @dysiek - Border line jest niezmienne :(
Ja tam zgubiłam swoje Statement of Entry i za nic nie pamiętam Candidate Number, więc nie mam takiego problemu :P
Oczywiscie, ze JEST ZMIENNE. Zalezy jak ludziom pojdzie egzamin. Tak mi mowil moj nauczyciel, ktory jednoczesnie pracuje jako egzaminator w British Council.
Hmm no ja coś innego przeczytałem na forum BC (odpowiedź moderatora)
Zarzuc linkiem.
Naprawdę , nie chce mi się szukać. www.britishcouncil.pl/forum chyba tak było. Forum nie takie duże więc pewnie znajdziesz ;)
Dobra masz tutaj http://www.britishcouncil.pl/forum/viewtopic.php?t=439&highlight= .
Ok, ale raz 60% to moze byc powiedzmy 80 poprawnych odpowiedzi a raz 83.
Zawsze jest tyle samo luk - punktów.
Specjalnie sprawdzalem przed chwila w testach :-) I tak np jeden reading mial 43 puste pola a drugi 41.
A może ten co miał 41 miał więcej pytań za 2 pkt? :)
Hej:) Pozdrawiam Was wszystkich czekajacych w mekach na wyniki. Postanowilam dzis zadzwonic do BC w W-wie i Pani poinformowala mnie, ze wyniki dotra w tym tygodniu i zaczna je wysylac na poczatku przyszlego (wtedy tez ukaza sie na stronie). Ale poniewaz wrodzona dociekliwosc nie pozwolila mi zakonczyc dochodzenia zadzwonilam tez do BC we Wroclawiu (tam zdawalam egzamin) i Pani powiedziala,ze wyniki JUZ sa na stronie i juz sa wysylane listy. Sprawdzilam i wyniki koncza sie na tych z 9.06.:/ Teraz jestem kompletnie skolowana. Moze Wy cos wiecie? Pozdrawiam!
Bardzo proszę zajrzyj do tematu 'kiedy te wyniki na stronce?' - zobaczysz, że nie tylko ty do nich dzwoniłeś. Sprawdź też oficjalne forum BC:

http://britishcouncil.home.pl/forum/
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia