Wyniki CAE??

Temat przeniesiony do archwium.
Może wiecie gdzie będą wyniki egzaminów CAE? Nie wiem jak u innych,ale u nas (Lublin) powiedziano, że wyników można szukać na stronach internetowych British Council. Ale mi jakoś nie wychodzi. Może to ściema???
Bo to chyba jeszcze za wcześnie. Pewnie będą około 20-go sierpnia.
Ja też o tym słyszałam (Kraków), szukałąm i nic. Zastanawiałam się, czy dobrze szukałam, czy też jak Ty- czy aby nie ściema. Może i za wcześnie...
Ja tez szukałam i nawet wyczytałam ze niestety nie podaja wyników na swojej stronie no ale poczekamy, zobaczymy może to rzeczywiscie za wczesnie. Powodzenia!!
po kazdej sesji egzaminacyjnej gdy zbliża sie już termin rozsyłania wyników zaczynają się pytania - czy wyniki zostaną umieszczone w necie
nigdy się tak jakoś nie dzieje - watpie aby coś się zmieniło tym razem- no ale moze, moze - najlepiej zadzwonić do swojego centrum egzaminacyjnego i sie zapytać - jest wtedy szansa na uzyskanie prawdziwych informacji
pozdrawiam :)
wystarczy dobrze poszukac na ich stronie i juz ma sie odpowiedz!:

Uprzejmie informuję, że wyniki z egzaminów z sesji letniej 2004 będą dostępne na naszej stronie internetowej www.britishcouncil.pl w drugiej połowie sierpnia.
Aby możliwe było sprawdzenie wyniku należy wpisać numer centrum, w którym zdawał Pan egzamin oraz numer kandydata.

Z poważniem
Exams Services

pozdrowienia
Czy bylbys tak uprzyjmy i wkleil linka do tej strony z tym ogloszeniem?
Z gory serdecznie dziekuje.

Pozdrawiam,
ka5ia
poszukaj na forum, gdzies tam musi byc :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe