WYNIKI JUZ SA!!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
i Jak? zdaliscie? ja mam B!!!!!!! CIESZE SIE JAK NIE WIEM!!!! :)
Ja też już myślałam, że się nie doczekam :-)
Gratuluję wszystkim, którzy zdali!

Magda
Hurrra!
Kurcze, C. A tak liczylem na A. Coz, bywa.
Pozdrawiam
gratuluje Wam&podziwiam, ja jestem na kursie do profa+konwersacje+zajecia z translation, ale nie wiem, czy zdawac juz w czerwcu, czy lepiej pochodzic jeszcze pol roku na kurs.trudny byl bardzo ten egzamin teraz w zimie?bo sama nie wiem - use, listening, speaking jeszcze jak cie moge, ale reading to jest masakra, podobnie jak writing - nie wiem jak sie wyrobic w te 2 godzinki.ech...pozdro4all
o kurrrrrrrde:) nie wierzę, że zdałam!!!!
uczyłam się 2 miesiące prywatnie, z czego tylko 1 miesiąc intensywnie!
ale jazda! gratuluję wszystkim, ktorzy zdali, to było naprawde coś:)))
ale się cieszę!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
KONGRATULEJSZYNS DLA WSZYSTKICH, yeyeye,zdane, na C ale zawsze zdane....:))))
nawet na to nie liczyłam
pozdrowionka dla wszystkich szczęsliwcow i powodzenia w dalszym doskonaleniu Inglisza:)
Gratulacje!!
Ja mam....A !!! Jestem strasznie szczęśliwa :)))))))))))))
wiecie co, moze mi doradzicie co ja mam zrobić, no bo tak: boje sie tego CPE ze wzgledu na speaking, bo pewnie trzeba uzywac strasznie wyszukanego slownictwa a ja mowie co mi slina na jezyk przyniesie i nie koniecznie sa to jakies sophisticated words:/ a nie to ze reszty sie nie boje:D, bo ogolnie to jest to wszytsko trudne:/ poza tym chodze na kurse do cpe, w domu troche robie objective cpe i zagladam czsami do supermemo adv-eng-prof. wogoleto mam jeszcze grammar&vocabular for adv-eng-prof, ale jeszcze nie miałem czasu sie za to zabrac, ale doczerwca jeszcze jakby nie patrzeć 4 miesiące:) nie wiem kompletnie co mam robic czy zdawac w czerwcu czy grudniu. moze jakies porady? powiedzcie jak wam szły przygotowania do cpe? nie chce chol;era wydac 570zł na marne... pozdrawiam i gratuluje wszytskim którzy zdali:)
Skoro chodzisz na kurs do CPE, to proponuję pogadać z lektorem, na pewno najlepiej Ci odpowie, znając Cię z zajęć, przynajmniej jeśli chodzi o ustny.
Jeżeli chodzi o pisemny, możesz kupić książkę z testami i sprawdzić się sam.

Powodzenia :-)
Magda
Temat przeniesiony do archwium.