Ebooki do Profa

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Poszukuję (niestety z marnym skutkiem) materiałów do Proficiency w wersji ebooków. Szczególnie zainteresowana jestem książką Upstream Proficiency. Wszystkie osoby posiadające JAKIEKOLWIEK! materiały - książki, listeningi, past papers - i chcące się nimi podzielić proszę o kontakt:
Mail - [email]
gg - 9416201

Będę bardzo wdzięczna

PS. Jeśli otrzymam jakieś materiały to wstawie je na serwer i podam link, z którego będzie można je pobrać, dlatego nie piszcie każdy z osobna swoich maili o próśb o przesłanie :)
Hej, widzę, że juz osoby z forum CAE przenoszą się na CPE :D Hehehe

Ja już zakupiłem cały komplet Upstream Proficiency, wraz z płytkami. Niestety mam to jedynie w formie normalnej książkowej, wiec nie mam jak ich udostępnic :( Ale co do płytek, to może jakbym miał trochę wolnego czasu to jakoś bym to zgrał.. hmm tyle, że nie jestem zbyt dobry w te klocki ;) Tzn. na tyle, żeby to nie zajmowało za dużo miejsca, to nie wiem jak zrobić.

Pozdrawiam
Fredomirek, byłabym wdzięczna :) Ja na kursie robię Progress to Proficiency, w domu douczam się z Proficiency Masterclass, ale słyszałam, że właśnie Upstream jest najlepszy. Mógłbyś mi powiedzieć, ile zapłaciłeś za cały komplet? (boże, dlaczego to wszystko tyle kosztuje? Jak tak dalej pójdzie to rodzice mnie do pracy wyślą xD [mam 15 lat])
Przepraszam, że się wtrącam ;), ale dosłownie parę dni temu kupiłam Upstream Proficiency wraz z Companion (na płyty i Teacher's Book mnie już niestety nie było stać;)).
Książka faktycznia bardzo dobra, zresztą korzystałam już z Upstream Advanced i też była świetna.
A co do cen podręcznika, ćwiczeń itd. to kliknij tutaj:
http://www.egis.com.pl/catalog/catalog_alt.php?k=26&s=21&ss=39
Faktycznie, tania ta nauka angielskiego nie jest... ;/
Dzieki Aquarius. Jakbym kupiła je wszystkie to dobre 300 zł bym wydała... kurcze, czemu nikt ich nie wrzuci do neta... ja znalazłam pare ksiazek na allegro i kupiłam 4, mam nadzieje, ze mi pomogą. Ale jesli ktoś coś ma na kompie to proszę o kontakt, bede naprawde bardzo wdzieczna :)
Hm.. 300zł? Ja wydałem około 250zł ;p ;) heheh, przyznam, że majątek ale raz się żyję, mam nadzieję, że się opłaciło. Pomyślę nad zgraniem tych płyt ale to muszę mieć wiecej wolnego czasu, papapa
Temat przeniesiony do archwium.