englishtips.org

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich! mam takie pytanko. Probuje sciagnac testy na CPE ze stronki wymienionej w temacie. wymagaja tam klikniecia w download agreement 'in order to see the hidden links'. klikam w to i nic, ciagle podaja mi,ze moge upload files,a ja chce przeciez download to o co kaman z tym?? ;/ Pomożecie mi? proszeeeee !!!!!!
Podaj dokładną stronę, z której chcesz ściągnąć tę książkę. Testy możesz znaleźć m.in. na http://www.cpe.nauczaj.com/
Thx, już dałam rade ;]
A i dziekuje za link do teścików:D Cheers!
A może ktoś zechciałby mi objawić tą tajemnicę? Bo nigdzie nie mogę znaleźć...
A chcesz coś ściągnąć z tej stronki?
Jeśli tak, to klikasz w daną książkę, zapodajesz w 'I agree'(takim zielonym druczkiem jest napisane) i kiedy każą Ci podać hasło to wpisujesz: englishtips.org i po ściągniięciu otwiera Ci się plik w pdfie:) Naprawdę bardzo przydatne książki i teściki, więc polecam:)
A ja mam problem ze sciagnieciem z tej strony Proficiency Gold - Exam Maximiser (podrecznik).
Zshare nie dziala, caly czas wyswietlaja mi sie tylko sekundy...
Czy ktos z Was ma moze ten podr. w wersji elektronicznej i moglby go umiescic np. na rapidshare albo wyslac mi go przez Skype?
Moja prosba juz niekatualna, bo udalo mi sie sciagnac te ksiazke. :)
Czy któś nie wie gdzie można ściągnąć testy do : New Snapshot Pre-intermediate ?
BŁAGAM POMOZCIE! pOTRZEBUJĘ TESTÓW DO TOTAL ENGLISH INTERMEDIATE. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKUUJĘ!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Studia językowe