Cpe zima 2007 - wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich niecierpliwie oczekujących na wyniki CPE z sesji zimowej.Już jutro(1 lutego) wszystko stanie się jasne i okaże się jak ( i czy ) nasza praca została wynagrodzona. W ramach konsolidacji z innymi zdającymi z całego świata polecam stronę i forum flo-joe.com . Tutaj zaś możecie pochwalić się swoimi wynikami :). Ja zdawałem w gdańsku ;)
DON'T BELIEVE IT!!!!!!!!!!!!!! A:):):):):) MUSIELI SIĘ POMYLIĆ W TYM BRITISH COUNCIL!! a na tej stronce cambridgeesol-result.org wyników jeszcze nie ma. Mam nadzieję że tam nie okaże się że nie zdałam....
zgadza się:) jednak się nie pomylili:):)
Gratulacje. Ja otrzymałem B, ale też się cieszę bo właśnie tyle potrzebowałem :).
jasne!!gratulację!! myslę że każdy pozytywny wynik to powod do dumy, w koncu te róznice w procentach między ocenami są naprawdę minimalne i wszystko, drobne błędy, zły dzień, nieprzychylny egzaminator może na nich zaważyć.
Nie, no oczywiście :). Ale ciekawe czy tylko my zdawaliśmy Cpe w tej sesji. Na razie nikt inny się nie dopisał, pozostaje nam tylko czekać :).
Ja również dostałam B.
Reading, listenig - tuż nad exceptional
Use of English tuż pod exceptional
Writing tuż pod good
Speaking tuż pod borderline (buuuuuu - marzyłam o anglistyce)
U mnie wykresik przedstawia się w następujący sposób:
-Reading, UoE i Listening pomiędzy good a exceptional ( na identycznej wysokości :)
-Speaking tuż pod Excptional
-Writing trochę nad Borderline

Czyli zgodnie z przewidywaniami :).
Nie wierzę, dostałam B :):) Jestem strasznie zadowolona, spodziewalam się ledwo C ;)
Mam listening powyżej exceptional, use of english troszkę powyżej exceptional, reading good, poniżej good speaking i nad borderline writing ;)

Gratulacje dla wszystkich :)
Sorry ,że dorzucam to pytanie ,ale to chyba właściwe miejsce :). Gdy przygotowywaliście się do CPE chodziliście na kursy językowe ,korepetycje ,czy też samodzielnie przerabialiście materiał?? Z góry dziękuje za odp i pozdrawiam :)
Chodziłam przez półtora roku na kurs.
Ale ja jestem nietypowym przypadkiem.
Mam sobie wiele do zarzucenia. Przez ostatnie półrocze chodziłam na kurs trzy razy w tygodniu i nie miałam siły ćwiczyć sama w domu wymowy, oglądać płytek dvd, a nawet odrabiać prac domowych. Zresztą myślałam, że sam kurs wystarczy.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa