CPE w Poznaniu, 10 grudnia, sala 401

Temat przeniesiony do archwium.
To obiecany nowy wątek. Rozpoczynam specjalnie po to by się podzielić wrażeniami po dzisiejszej sesji. Kto się wpisuje, niech się przedstawi. Ja nazywam się Paweł Pieniążek - ten z Zielonej Góry, z zielonogórskim poczuciem humoru, co zdążył na przerwie do MacDonald's ale nie zdążył się ostrzyc przed egzaminami. Z doborowego towarzystwa CPE candidates zapamiętałem Anię w sweterku co studia zmienia jak się znudzą i zna już hiszpański, Kasię z pokręconymi włosami co pracuje w jakimś departamencie do spraw cudzoziemców, Magdę (chyba) co studiuje na filologii angielskiej, drugą Anię ca zna już francuski. Jeszcze oprócz tego ten co to się nie odzywał prawie (chyba Mariusz), ta co się rzuciła na CAE i CPE jednym susem, ta co przy oknie miała przekichane, i.. no właśnie... trzeba się określić. :)))
no i jak tam wrażenia, jak już można odetchnąć i się zastanowić?
Sorki za zdublowanie wątku - możemy kontynuować tutaj :) To może podołujemy się bardziej i opowiecie jak wam poszło Summary? aha, koleżanka która zdawała CAE i CPE to Kinga :) i jeszcze byla Martusia, która jest po rusycystyce :)
Hej, tu marta , sorki ze dopiero sie loguje, ale tak jakoś zeszło;) wprawdzie już po świetach, ale co tam, wszystkiego dobrego wam życze w nowym roku, zdanego egzamu przede wszystkim:)
No to jak tam wyniki Poznań? Mi się udało i to dużo szczęścia bo naprawdę prawie na żywca poszedłem na ten egzamin. Dostałem 81/100pkt :) Najlepiej Listening, Potem Reading, Speaking i najgorzej Writing i UoE. Podzielcie się wynikikami nawet jak się nie udało tym razem.

Pozdrawiam
cześć! Ja też zdałam, na "B" :) Speaking i reading najlepiej, UoE i listening b. dobrze i najsłabiej writing. Bardzo się cieszę i gratuluję wszystkim szczęśliwcom!Pozdrawiam
Witam Wszystkich. Ja niestety nie zdałam CPE, za to CAE się udało na B. No cóż pozostaje mi powtórzyć jeszcze raz w czerwcu. Na szczęście teraz to tylko jeden egzamin:)Serdecznie Gratuluje Wszystkim którym się udało!Pozdrawiam.Kinga
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa