Prosze o przetlunaczenie z j. polskiego na angielski .

Temat przeniesiony do archwium.
Nie wiem czy tu moge ale czy ktos by mi przetlumaczyl z polskiego na angielski jestem slaba z tego jezyka :( przepraszam za bledy i prosze o przetlumaczenie :)

......
*Nie mogę zapomnieć tych naszych wspólnie spedzonych wakacji. Nasze pierwsze spotkanie wspominam ze wzruszeniem . Zabawne bo właśnie wtedy dużo łez wylałyśmy . Pamietam , nasze słynne metro i ciebie siedzaca na ławce. Twoje niebiesko- brazowe rozczochrane włosy i piękne zielone oczy wpatrzone w gitarę . Bluza twojego brata ktora miałaś ubrana świetnie zakrywała przetarcia na twoich ulubionych czerwonych jeansach i napewno nie zapomne tych kolorowych conversów w kaczki . Gdy zaczełaś grać i śpiewać moja ulubiona piosenke to tak naprawde dopiero wtedy zwróciłam na ciebie uwagę . Jak się później okazało twój również ten utwór był ulubiony. Usiadłam blisko ciebie i odrazu wiedziałam że jesteś wspaniała osoba. Pomimo twojej szalonej osobowości jesteś bardzo wrażliwa. Gdy skończyłaś grać ostatni akord , spojżałyśmy na siebie i popłakałyśmy sie razem . Wtedy okazało sie że mamy podobne gusta muzyczne i nie tylko. Powiedziałaś mi że bardzo kochasz muzykę i że dzieki niej dajesz sobie rade w życiu .. siedziałyśmy tam i rozmawiałyśmy aż do północy . Gdybym cie nie spotkala moje wakacje by wygladały podobnie jak rok temu nudziłabym się w ogrodzie u cioci rozmawiajac z nia o szkole lub o pogodzie. Teraz wiem co to znaczy prawdziwa przyjaźń . To była niesamowita podróż.
napisz prosto tak, zebys sama przetlumaczyla, przetlumacz i daj do sprawdzenia
NIE WIEM CZY DOBRZE bo to wsumie ma byc email do kogos co poznalam niby na wakacjach

I can't forget holidays that we spent together. I remember our first meeting with feelings. It's funny because then cried a lot. I remember our famous subway and you sitting on the bench. Your blue-brown messy hair and beautiful green eyes staring at the guitar. Blouse your brother which you had dressed well covered the abrasions on your favorite red jeans and for sure never forget yours converses in ducks. When you started play and sing my favourite song then I pay attention to you. Despite your crazy personality you are very sensitive.
When you finished playing the last chord, we looked at each other and cried together. Then it turned out that we have similar gusts in music, and more. You told me that you really love music and that thanks to her do you manage in life. We sat there and talked until midnight. If I had not met you my vacation would look like a year ago. I was bored in the garden with my aunt talking to her about the school or the weather. Now I know what it means the true friendship. It was an amazing trip.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie