czynnosci organizacyjne

Temat przeniesiony do archwium.
w jakim jezyku odbywaja sie czynnosci organizacyjne,tzn.sprawdzanie obecnosci itd.
mnie tez to interesuje!niech nam ktos pomoze!!
hehe no to jestescie rozbrajajace- a w jakim ma byc skoro to egzamin z jezyka angielskiego???no i mam wrazenie, ze conajmniej sie tego boicie- no ale bez przesady- od osob, ktore chca udowodnic, ze stoja z jezyka na jakims tam (dosc dobrym dodajmy)poziomie to mozna czegos wymagac i np. poprosic o 'Statement of Entry' w jezyku ang. - nie?:PP
>hehe no to jestescie rozbrajajace- a w jakim ma byc skoro to egzamin
>z jezyka angielskiego???no i mam wrazenie, ze conajmniej sie tego
>boicie- no ale bez przesady- od osob, ktore chca udowodnic, ze stoja z
>jezyka na jakims tam (dosc dobrym dodajmy)poziomie to mozna czegos
>wymagac i np. poprosic o 'Statement of Entry' w jezyku ang. - nie?:PP
nie badz taki madry:)to wcale nie jest takie proste:Pa jak z nerwow ktos pomyli sale ,bo sie nie dogada?:P
>nie badz taki madry:)to wcale nie jest takie proste:Pa jak z nerwow
>ktos pomyli sale ,bo sie nie dogada?:P
hehe ale jesli tak mialoby byc w Twoim przypadku, to dla Twojego dobra nie pisz o tym na forum;PPP no a tak na powaznie, to naprawde to jest akurat najmniejszy problem; co do speakingu to: podczas rejestracji musisz ladnie pokazac:) 'Statement of Entry', dowód tożsamosci(legitymacja, dowód osobisty,paszport) no i dowód wpłaty(co ich chyba najbardziej interesuje;)))odbywa sie to nastepująco: podchodzisz do stolika gdzie czekając na swoja kolejke wyjmuesz omowione wyżej dokumenty(zaloże sie, ze mozna to zalatwic bez ani jednego slowa:PP) no ale w ramach grzecznosci zawsze mozna rzucic 'thank you' na odchodnym:PP (czytaj: thenkju:PPP) no a potem czekasz w poczekalni i beda wywolywac pokoleji pary- jaz zobaczysz , ze Ty jestes w nastepnej parze to poprosty wstan i podarz za egzaminatorem- zaprowadzi Cie do miejsca przeznaczenia;))(no wybacz tu akurat nie uslyszalam czy cos mowia;)) no a po przekroczeniu progu pokoju egzaminacyjnego- to mam nadzieje, ze rodzi Ci sie w glowie jezykowy demon- bo tam mowia duzo wiecej i roznych rzeczy;)))
a listening: jest jeszcze latwiej: podchodzisz po prostu do wlasciwych dzrzwi (na nim bedzie wywieszone jakie numery do jakiego (swoj chyba znasz;)), w przejsciu znow pokarzesz wszystkie dokumenty no a na odpowiedniej lawce znajdziesz swoje dane to ja zajmij;))no a potem znow czar pryska i trzeba sobie radzic, bo uprzejma (W moim przypadku) pani mowi po angielsku:))
no to powodzenia :)))
THENKJU:))okropnie sie boje:)ale jakos dam rade:)mozesz jeszcze mi cos powiedziec na temat egzaminu?prosze!kazda informacja na wage zlota!!
ale tu nie ma sie czego bac!!! zreszta co bede z tego miec i dlaczego tak malo ;))))
Mam pytanie! Czy musze mieć ze soba dowód wpłaty??? A jak go zgubiłam? Przecież mam już ta karte po co mi dowód wpłaty?
nawet nie wyawiaj tego slowa 'zgubilam' !!!;)))) obawaim sie o najgorsze:PP
a co chcialbys dostac?:)oddam wszystko za jakas cenna wskazowke:)
>a co chcialbys dostac?:)oddam wszystko za jakas cenna wskazowke:)
oj zartowalam:))))ale przeciez ja tez nie wiele wiem- jestem dopiero w trakcie i systematyczne powtorki to jedyne co mi przychodzi do glowy:)
Dowód wpłaty nie jest potrzebny. Trzeba tylko Statement of Entry i dowód tożsamości.
Uuuuuuuufffffffffffffffff........... :)))))))))
Mam takie pytanie:Moje nazwisko jest napisane z błędem na Statement of Entry.Gdzie i kiedy powinnam to zgłosić?
Nic sie nie martw. Tez mialam podobny problem. Przed speakingiem dostaniesz karte, ktora sie daje egzaminatorom. jezeli na niej wszystko jest ok, to nie ma problemu.
Dzięki serdeczne za informację bo już się zamartwiałam.Dzisiaj o 17.30 mam speaking i strasznie się denerwuję.Jeszcze raz dzięki.
Dzięki za informację bo już się zamartwiałam.Dzisiaj o 17.30 mam speaking i strasznie się denerwuję.Jeszcze raz dzięki.
dzis w szczecinie wszystko odbywalo sie po polsku !nie ma sie czego bac!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE

»

FCE - sesja letnia 2003