TEOFL / SAT - potrzebujesz pomocy? pisz!

Temat przeniesiony do archwium.
hej wszystkim przestraszonym egzaminem TOEFL badz SAT :)

Powiem tylko tyle, ze rowniez mialem wiele pytan przed tymi egzaminami, i, niestety, wielu ciekawych rzeczy dowiedzialem sie po czasie.. nie chcialbym, zeby ktos musial powielać moje blędy, a sam wiem, ze przed SAT czy TOEFL jest po prostu ogromna-masa-pytań :)

dlatego wychodze z taką propozycja - jesli martwisz sie o egzamin TOEFL lub SAT, jesli masz jakies pytania, jesli czegoś nie wiesz - napisz do mnie na gadu (3228164), pomoge Ci jak tylko potrafie :-)

tylko uwaga, niech nikt nie myśli ze to tak za darmo!! dobrych ludzi przeciez nie ma..!

... bo w zamian oczekuję, ze jak już napiszesz swój egzamin, musisz mi sie pochwalić wynikiem ;-)

zatem pozdrawiam i do przeczytania na gadu? ^^
czesc!chetnie bym sie czegos dowiedziala, bo akurat zdaje oba te egz ,ale chyba nie ma Cie na gg;/ jak mozesz to daj tutaj znac kiedy bedziesz dostepny;) pzdr i z gory dzieki;)
ja tez chcialabym zdawac oba te egzaminy wiec jak ktos bylby tak uprzejmy cos na ich temat powiedziec??:P bo SAT musze zdac do konca grudnia tzn do konca grudnia juz musze miec wyniki:) pozdrawiam
napisalem moje gadu, i z checia pomoge, tylko musicie zlapac mnie tam :(

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie