What's the difference between roly-poly and plump?

Temat przeniesiony do archwium.
any ideas ?
roly-poly i plumb pudding - delicious puddings/sweets.
Na osoby nigdy a nigdy tak sie nie mowi.
Roly-poly (okragla) plumb (z nadwaga)
O jaaaa, o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, terri - majwiększy mózg na tej stronie strzela takie błędy!!!!!! Hahahahaha, plumP Słoneczko, nie plumB hahaahahahahahaahahahahahahaahahahahahahaahahaahahahahahaah :P.
*największy ;)
oczywiscie nigdy nie slyszales o 'literowkach'.
Badz tego pewny na 100%, ze wiem, jak sie pisze 'plumb' a 'plump' - ale takie wysmiewanie sie ze mnie - to tylko i wylacznie swiadczy o twojej nieistniejacej inteligencji.
Jak wszyscy widzimy, ani raz nikomu nie pomogles w niczym (co oczywiscie nie mozesz powiedziec o mnie) ale smiac z drugiego ktory pomaga to sie umiesz.
Oj, ta polska nienawisz i zazdrosc - tylko o tym TY swiadczysz.
A tak na marginesie, ja nigdy nie pisalam, ze jestem 'perfekt', wiesz nawet ci najlepsi moga popelnic bledy. Prosze tylko zauwazyc, ze kiedy ja to robie, to tylko dlatego, ze jestem b. zmeczona. A co moge powiedziec, to jest to, ze moja wiedza o jez. ang w jednym palcu jest wieksza jak twoja bedzie przez cale zycie.
Jak sie nie zgadzasz z tym, to prosze bardzo - czy wszyscy mozemy zobaczyc i poczytac jak chetnie TY poswieczasz swoj czas i pomagasz innym.
Jak nie masz cos inteligentnego do napisania to prosze nic nie pisac.
i PS - nie jestem twoim 'Sloneczkiem'
Literówka, moja droga zdarza się raz na jakiś czas, a jeśli piszesz dwa razy to samo z błędem, to chyba to nie jest przypadek ;].
Jakże wielkie byłoby Twoje zdziwienie co do mojej aktywności na tej stronie, o pani Omniscient ;]. Kto powiedział że można mieć tylko jednego nicka? ;]
Tak, użalajmy się wszyscy nad biedną terri, gdyby nie ona, to wszyscy zginęliby marnie na tej stronie, wszak tylko ona posiada nieograniczone zasoby wiedzy w małym palcu, nikt nie jest w stanie ją przebić.
>Jakże wielkie byłoby Twoje zdziwienie co do mojej aktywności na tej
>stronie, o pani Omniscient ;]. Kto powiedział że można mieć tylko
>jednego nicka? ;]

regulamin strony, multiacc == ban (ale pewnie u is == dziecko neo wiec masz zmienne). jakos nie zauwazylem, zeby ktos kto ostatnio pomagal pisal takim stylem

>Tak, użalajmy się wszyscy nad biedną terri, gdyby nie ona, to wszyscy
>zginęliby marnie na tej stronie, wszak tylko ona posiada
>nieograniczone zasoby wiedzy w małym palcu, nikt nie jest w stanie ją
>przebić.

No to moze zrobimy ankiete: czyja pomoc bardziej sie przydala: twoja czy terri?
przeciez napisala, ze nie jest wszechwiedzaca, wiec tego typu teksty swiadcza tylko o twojej inteligencji (albo i jej braku).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Programy do nauki języków