FCE - sesja letnia 2010 - Katowice

Temat przeniesiony do archwium.
cześć wszystkim. kiedy macie speaking? jak się czujecie przed egzaminem ?
Hey, zdaję ustny w Katowicach 6 czerwca o 13:14. Bardzo chciałabym poznać wcześniej mojego partnera/ partnerkę do rozmowy. Chętnie porozmawiam również, poćwiczę przykładowe zestawy z osobą, która wchodzi o innej godzinie. Obie strony skorzystają. Ktoś chętny? Mój nr [gg] . pozdrawiam
Ja mam ustny już 29 maja o 10:04 . Też jestem zainteresowana poznaniem partnera/partnerki na ustny ;) przed egzaminem trochę zdenerwowana ... moje [gg]
Też miałam ustny dzisiaj rano. I jak Ci poszło?

Spokojnie, nie ma potrzeby znać partnera, bo zawsze się jakoś dogadacie:)
powiedzcie mi czy w Katowicach jest jedna komisja czy więcej ... chodzi o to , że ja i koleżanka mamy na tą samą godzinę w ten sam dzień ... czy to możliwe że jesteśmy razem ...?

ja mam 6.6 o godzinie 15:06
możliwe , ale niekoniecznie . Są 2 komisje , wpuszczają np numery 1001 i 1002, 1031 i 1032 . Jeśli macie kolejne numery to macie razem ;)
o. dzięki bardzo za odp , zaraz skonsultuję to z koleżanką :)
Cześć, właśnie wyczytałem że masz egzamin ustny 06.06, mogla byś zwrócić uwagę na pytania jakie będziesz miała? jakie obrazki i na jaki temat dyskusja? Chodzi mi o to że może jeszcze przed moim ustnym 12.06 dałbym radę jakieś nowe słówka poznać z tematów tegorocznych ustnych FCE. z góry dziękuję! [email]
Cześć, właśnie wyczytałem że miałaś już speaking, mogla byś przybliżyć co miałaś? jakie obrazki i na jaki temat dyskusja itd.? Chodzi mi o to że może jeszcze przed moim ustnym 12.06 dałbym radę jakieś nowe słówka poznać z tematów tegorocznych ustnych FCE. z góry dziękuję! [email]
MOgłabyś napisać co miałaś na ustnym? ja zdaję za tydzień i chciałbym wiedzieć jakie tematy byly, o czym dyskusja etc. [email]
Cześć, właśnie wyczytałem że masz egzamin ustny 06.06, mogla byś zwrócić uwagę na pytania jakie będziesz miała? jakie obrazki i na jaki temat dyskusja? Chodzi mi o to że może jeszcze przed moim ustnym 12.06 dałbym radę jakieś nowe słówka poznać z tematów tegorocznych ustnych FCE. z góry dziękuję! [email]
Gdzie uczęszczaliście na kursy ? Mnie polecano szkołę AXON, bo mają autorski program rozwijający każdy element języka, to jest czytanie, mówienie, pisanie i słuchanie ;p i na każdy semestr są 3 podręczniki, pierwszy raz o czymś takim słyszę..
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia