fce Kraków!!!!!!!1

Temat przeniesiony do archwium.
hejka zadjący w Krakowie? czy dostaliscie juz zawiadomienia o terminach fce? ja nie dostalam i zaczynam sie denerwowac, bo nie wiem czy szykowac sie na 10 maja czy nie?a moze powinnam zglosic im ze jeszcze nic nie dostalam........
ale terminy sa od 10 maja do 14 czerwca czyli nie wiadomo kiedy bedziemy zdawac
ja juz wiem..... 17 maja pierwszy exam - speaking. Zaczynam powoli sie bac-bbbbbbrrrrrrr...!!!! mam nadzieje ze jakos to bedzie. pozdrowionka i trzymam kciuki za wszystkich!!!!!
ja też już dostałam - Speaking 17 maja , Listening 25 (w niedzielę!) i czuję, że nie poradzę sobie na speakingu.Dostanę jakiś beznadziejny obrazek przedstawiający gości podnoszących sztangle i nic na ten temat nie powiem.Jeśli ktoś jeszcze zdaje w tym terminie co ja, niech poda namiary i coś o sobie napisze.Ja mam pierwszą część w British Council, a drugą w Nowohuckim Centrum Kultury.Czy wszyscy mają tak samo?
hejka Mada!!! podobnie jak ty speaking mam 17 maja a listening 25 maja w Krakowie, mam numerek 0026, jakbys napisala jaki ty masz ... moze jakos blisko mnie i okaze sie ze na speaking razem wejdziemy:) tez sie go boje!!!!!bbbbrrrrrrrr a najbardziej tego ze mi jezyk ze strachu kolkeim stanie i tyle z tego bedzie:(
Sorry ze dopiero teraz odpisuję,ale korzystam z Internetu w szkole i nie mam możliwośći używać go bez przerwy.Ja mam numerek wysoki(80 ileś)Może ktoś napisze, w jakim jest wieku?Ja mam 16 lat i FCE nie zwolni mnie z matury.
Hej Ludzie!!! A ja mam speaking 8 czerwca...... czy to możliwe?????
A Listening 24 maja?????????????
>Hej Ludzie!!! A ja mam speaking 8 czerwca...... czy to możliwe?????
>A Listening 24 maja?????????????

Tak to mozliwe, ja mam to samo w dokładnie tym samym terminie :)
[email] Jak coś to piszcie :)
czy Wy tez moze kazda czesc egzaminu w innej czesci Krakowa macie???np. listening gdzies daleko wywiezieni na hucie???:P
Niom to widze ze duza czesc osob dostala termin podobny do mnie ( 17 maj speaking,25 maj listening ) .. mam numerek 22. :) tak z ciekawosci szukam najblizszych mi numerow.. moze uda sie znalesc partnera na speaking przed egzamem.. i uda sie przygotowac ;) hehe Numery od 20 do 30 Laczmy sie :))))))))) a tak wogole to pozdrawiam wszsytkich i zycze powodzenia .. na pefno nam sie przyda ;)
hey! ja tez mam speaking 8 czerwca!! moj e mail to [email]
chetnie poznam kogos kto zdaje z ten sam dzien speaking :))) czekam na wiadomosc!!!3majcie sie!!!!
ja mam speaking 1 czerwca , to dla mnie najgorsza część egzaminu, zdający w maju dajcie znać jak było!!
w tak wielkie swieto (eee jakim jest Dzien Dziecka!!!) to na pewno potraktuja Cie ulgowo!!!:))) (chyba, ze jestes pelnoletnia- to wmow im,ze nadal czyujesz sie mlodo duchem;))no ale tak na powaznie to oczywiscie, ze przekazemy jak bylo:)
Hejka!!! Tez zdaje 17.5. na Wislnej i 25.5 w Nowohuckim Centrum Kultury. Mam numer 19!!! Denerwujecie sie juz??? Mam nadzieje, ze jakos to bedzie, zycze wszystkim powodzenia!!! Moze sie spotkamy!!!
dzięki yummy za pocieszenie:), optymistyczne nastawienie to ponoć połowa sukcesu...
witam!!!!! ja mam numerek 0026, wiec to tak blisko numerka 0022.A na która masz godzine, bo ja mam na 10.00 oczywiscie 17 maja speaking. Wogole to nie wiem jak to jest czy to numerkami sie wchodzi czy jak?pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.