Listenning B

Temat przeniesiony do archwium.
Siema!
Kto miał listenning B?
Może ktoś napisze na forum swoje all odpowiedzi albo wyśle na maila [email]
albo na [gg] .
Albo po prostu podyskutujmy o tym:)

Pozdrawiam
tez poszukuję ludzi, którzy listenning i speaking maja juz za sobą??!!!! NA CZYM POLEGA LISTENNING B? kto juz zdał???było trudno? boje sie.....
Cześć dzisiaj pisałam wersję b napisz swoje odpowiedzi to sprawdze i napisze co mam inaczej
Ja miałam dzisiaj listening&speaking we Wrocławiu. Listening jak dla mnie trudny, szczegolnie Part 4 -o sprzątaczach -mialam test D. To o gściu na jakiejść paralotni nie było najgorsze, ale ogolnie dość trudne. Natomiast speaking spoko, pełen luz, bardzo miła atmosfera. Na początku pytania dotyczące rodziny, skąd sie pochodzi, co robimy. Póżniej obrazki, ja miałam na jednym obrazku grupę Japończyków robiących sobie zdjęcie na tle jakichś greckich kolumn, a na drugim gościa fotografującego lamparta w dżungli, miałam porównać i powiedziec w jakim celu zrobiono każde ze zdjęć. Moja kolezanka miała na jednym grupę rowerzystów a na drugim ludzi w knajpie, miała powiedzieć co robią, porównać różne formy spędzania czasu( na to jest tylko minuta). Później miałyśmy wybrać najnudniejsze zajęcie, miałyśmy kilka zdjęć ludzi wykonujacych pracę różną pracę -zawody związane z koleją( na to są 3 minuty). I później kilka pytań o transporcie, co wolimy i dlaczego. Generalnie proste. Powodzenia.
hej dzisiaj mialam listening b i mialam takie odpowiedzi:
part 1 o ratownikach ze zazdrosil czegos tam , o mamie ze syn ma napisac list , o shop assistant ze byl rude , o zajeciach dla studentow talk , wiecej nie pamietam
part 2 : museum , Scotland , library, knife , fly ,neck,size ang ages,dalej nie pamietam
part 3 nie napisalam d ( cos tam o tym , ze musi sie szkolic w tych nowych rzeczach)
part 4 ze byl w pracy w urodziny, ze rodzice byli cos tam attitude , ze zrezygnowal ze studiow bo nie byly praktyczne, ze ojciec byl similar, ze w wieku 12 lat okalzalo sie ze ma telent to handlu

jak cos pamietacie to piszcie
mam pytanie,part2 listenningu odpowiedz na 1 pytanie i co te dinozaury wkoncu jadły?i jeśli ktoś pamięta kolejnosć odp w part3 będę wdzięczna
u nas w teście D w Part3 było właśnie to co u was w teście B w Part4 -i jestem w szoku bo zaznaczyłam tak jak Ty a myślałam ze to będzie totalna porażka, ale skoro jeszcze ktoś ma tak jak ja to jest nadzieja:)
ja zqaznaczylam ze dinozaury jadly ryby
a w part 3 mialam:
1 ze cos sie jej przydaje z wczesniejszych prac
2. ze ten zolnierz sie spotyka z tym ze ludzie sie dziwia
3 ze ma up to date techniki
4 ze jednych klientow lubi bardziej niz innych
5. ze cos tam o ludziach szczesliwych w pracy

prosze piszcie jak macie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w pytaniu 1 part 2 mialam odpowiedz strassznie glupia MUSEUM
a ty jak mialas????
skad pochodzilo to imie? tam byl podany chyba s.holmes lost world czy cos takiego i jurassic park. co tam mialo byc?
hej:)napisalam wlasnie o tym:)szukaj tematy:)szczecin z 01.06!!na FCE
te twoje odp pasują do moich więc coś powinno być dobrze,co do tych ryb to masz racje ja tego nie napisałam,a co z part 1 jak coś pamiętasz to napisz?
w part 1 pamietam ze napisalam ze syn ma napisac list so ciotki,
ze ten shop assistant byl rude ,
ze do studentow byly zajecia (talk)
ze tez facet cos tam zazdroscil ratownikom
wiecej nie pamietam , zle jak mi powiesz o czym bylo to pewnie sobie przypomne odpowiedz

a o tym skad pochodzi imie napislam ze z ksiazki" the lost world"
a jak napisałaś o robbery?i w part4 ostatnie pytanie cos o spedzaniu czasu z przyjaciólmi
czesc!czy ktos moze mi powiedziec czy w part 2 o dinozaurach bylo cos o sea,lake czy water?help!!!gnebi mnie to straszne bo nie wiem czy dobrze wpisalam!!!
dinozaury jadly ryby!
hej Mrowa!piszesz w takiej kolejnosci jak zaznaczyles/as?:)czy kolej nosc jest przypadkowa??odp!!!!!!!
ja tam wpisalam ze lake. bo to bylo gdzies kolo lake i nearby a sea
Ja dzisiaja miałam Listenning B w Wawie I tak w part 1: o ratownikach ze olewaja sobie prace, o mamie ze syn miał visit sbd, o zajeciach ze lesson,o shop assistant ze był rude Part 2: Scotland,knife,fly,size and age,neck,the lost world,library Part 3: pokolei speakerzy D F B A E Part 4:ze był w pracy, ze balangował,ze rodzice byli cos tam attitude.ze kurs był not practical enough,ze rodzice spotkali sie ze znajomymi To na tyle co pamietam! Jezeli ktos chce podyskutowac to moj nr [gg]
A o dinozaurach ze jedza fish i ze dry desert,sea
Przypomniało mi sie jezeli chodzi o robbery o part 1 to ze rozmawiała z policeman
>a jak napisałaś o robbery?i w part4 ostatnie pytanie cos o
>spedzaniu czasu z przyjaciólmi

ja w ostatniej czesci dalam cos tam ze malo spi ,ale to pewnie zle , a nic poza tym mi nie pasowalo

qrde szkoda ze tak malo odpowiedzi mi sie zgadza z Martyna
stokrotka napisz jakie mialas odp w 1 pliiiiiisssss!
>a jak napisałaś o robbery?i w part4 ostatnie pytanie cos o
>spedzaniu czasu z przyjaciólmi

w 1 dalam ze ta kobieta rozmawiala z policjanten
a w 4 ostatnim ze malo spi
qrde szkoda ze mi sie malo odpowiedzi zgadza z Martyna
stokrotka napisz swoje odpowiedzi z part 1 plisss!!!
dinozaury jadły fish
Czesc....rozmawialem z wieloma osobami na temat calego Listeningu z tymi dinozaurami,biznesmenami itd.. i jest co do wiekszosci pytan przekonany co do odpowiedzi .Niestety nie zgadza mi sie wiele jezeli chodzi o part 1 .Jezeli chcecie pogadac to napiszcie [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy