wiesz co, nie spodziewałam się że to będzie takie męczące!! Powiem ci szczerze, że listeningu się najmniej bałam, ćwiczyłam to tyle razy i byłam pewna, ale teraz mam pewne wątpliwości. Było ciężko. Szczególnie part 3 . tak naprawdę to strzelałam w tej części. brakło mi czasu!! czy w part 1 zaznaczyłaś jakieś c?
baranek
01 cze 2003
wiem że w part 2 napisałam British Airwaves, cabin, tired, accured, Australia, 9 months, fuel(?), w pierwszej części miałam dużo b i a, reszty nie pamiętam!!pozdraWIAM.
[konto usunięte]
01 cze 2003
w pierwszym miałam bbaacc i coś dalej w drugim też miałam fuel ale generalnie beznadzieja nic mi nie pasowało zwłaszcza w trzecim. Po pierwszym przesłuchaniu part 2 nic nie miałam. A przed egzaminem wydawało mi się to takie proste
[konto usunięte]
01 cze 2003
Sie ma! wiecie co...ja miałem część D i mi poszło h***wo... jestem zalamany. nie pamiętam co zaznaczałem, wiem ze byłem tak zdenerwowany ze nic mi nie pasuje i ze nic nie wyłapuje, ze zawaliłem ten listening!...! ale miejmy nadzieje ze jakos to bedzie!! trzeba bedzie odrobic punkty na pisemnych:)
[konto usunięte]
01 cze 2003
tylko jak to zrobić??? nie wydaje mi się żeby czekała nas najłatwiejsza część, raczej odwrotnie!!!.....to się nazywa pozytywne myślenie :(((
[konto usunięte]
01 cze 2003
miejmy nadzieje ze jakos to bedzie... ja się zdziwiłem poziomem trudnosci dzisiaj na listening D!!!
monika jak masz gg to znajdz mnie. moj nr 3788111. chetnie pogadam jeszcze z kims kto mial wersje d listeningu
QfeL
01 cze 2003
co slysze opinie od ludzi to mowia ze bylo strasznie beznadziejnie a ja uwazam ze nie bylo tak zle co prawda niektore czesci byly trudne ale nie bylo najgorzej
ludziska nie przejmujcie sie bedzie dobrze :) narka
[konto usunięte]
01 cze 2003
widze Qfel ze optymista z ciebie. ja tam wiem ze chyba jednak tej części nie zalicze...
[konto usunięte]
01 cze 2003
no to gratulacje że ci tak dobrze poszło, może podzielisz się odpowiedziami??