listeningA 01.06.03 wawa

Temat przeniesiony do archwium.
ma ktoś odpowiedzi??? jak wam poszło mi beznadziejnie!!!!
wiesz co, nie spodziewałam się że to będzie takie męczące!! Powiem ci szczerze, że listeningu się najmniej bałam, ćwiczyłam to tyle razy i byłam pewna, ale teraz mam pewne wątpliwości. Było ciężko. Szczególnie part 3 . tak naprawdę to strzelałam w tej części. brakło mi czasu!! czy w part 1 zaznaczyłaś jakieś c?
wiem że w part 2 napisałam British Airwaves, cabin, tired, accured, Australia, 9 months, fuel(?), w pierwszej części miałam dużo b i a, reszty nie pamiętam!!pozdraWIAM.
w pierwszym miałam bbaacc i coś dalej w drugim też miałam fuel ale generalnie beznadzieja nic mi nie pasowało zwłaszcza w trzecim. Po pierwszym przesłuchaniu part 2 nic nie miałam. A przed egzaminem wydawało mi się to takie proste
Sie ma! wiecie co...ja miałem część D i mi poszło h***wo... jestem zalamany. nie pamiętam co zaznaczałem, wiem ze byłem tak zdenerwowany ze nic mi nie pasuje i ze nic nie wyłapuje, ze zawaliłem ten listening!...! ale miejmy nadzieje ze jakos to bedzie!! trzeba bedzie odrobic punkty na pisemnych:)
tylko jak to zrobić??? nie wydaje mi się żeby czekała nas najłatwiejsza część, raczej odwrotnie!!!.....to się nazywa pozytywne myślenie :(((
miejmy nadzieje ze jakos to bedzie... ja się zdziwiłem poziomem trudnosci dzisiaj na listening D!!!
monika jak masz gg to znajdz mnie. moj nr 3788111. chetnie pogadam jeszcze z kims kto mial wersje d listeningu
co slysze opinie od ludzi to mowia ze bylo strasznie beznadziejnie a ja uwazam ze nie bylo tak zle co prawda niektore czesci byly trudne ale nie bylo najgorzej
ludziska nie przejmujcie sie bedzie dobrze :) narka
widze Qfel ze optymista z ciebie. ja tam wiem ze chyba jednak tej części nie zalicze...
no to gratulacje że ci tak dobrze poszło, może podzielisz się odpowiedziami??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE

»

FCE - sesja letnia 2003