liczenie wyrazów na writingu

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę jeśli ktoś się orientuje, niech mi odpowie jak liczy sie te wyrazy na writingu? Wiem, że skróty (np. don\'t) to dwa wyrazy, ale czy wszystkie \"a\", \"the\" itp. się liczy?
wedlug tego co wiem liczy sie WSZYSTKO (a,the tez) ale nie trzeba byc przesadnie dokladnym,jak napiszesz 185 czy nawet 190 (w porywach 200) slow to ci nie odetna,wazne zeby nie wyskoczyc z dwiema stronami tekstu drobnym maczkiem bo wtedy na bank postawia kreche i nie beda dalej sprawdzac
tak, na bank wszystko sie liczy (a,an,the i skróty)... ale jesli ma sie juz w tym troszke wprawy to na oko tak mniej wiecej wiesz ile naisałas/łes...a tak jak przedmówca napomknał nikt nie bedzie sie czepiał paru wyrazów...egzaminator wbrew pozorom tez człowiek :) zycze wszystkim powodzenia (sobie tez)
to znaczy ze oni nie skreslaja calej pracy jak sie ma duzo tylko sprawdzaja ta czesc ktora jest do 180 slow?
Tak dokładnie to wygląda. Jeżeli writing ma 180 słów z dokładnością mniej więcej 10% to sprawdzana jest cała praca. Jeżeli natomiast przekroczy się znacznie ten limit, to wszystko powyżej 180 słów jest odkreślane i nie jest sprawdzane. Niestety w takim wypadku jest mniej punktów np. za konstrukcję, bo praca nie ma zakończenia.
Jak to wykreslaja?!nie mialam czasu na zastanawianie sie czy to juz 100 czy 180 sLów!czy ktoś wie jak to jest na 100% z tym przekraczaniem limitu słów?
jak przekroczysz +-10% procent to luz ale jak wiecej to po prostu obicnaja Ci punkty-niestety.
i jeszcze jedno taka osoba sprawdzajaca list przeznacza na to ok.1min i po sprawdzaniu kilku tysiecy listow przez kilka lat wystarczy ze spojrzyi juz wie czy jest za duza czy za molo slow , ale list jest cztany do konca!!
Temat przeniesiony do archwium.