FCE oczywiście moje odp..

Temat przeniesiony do archwium.
Hey oto kilka moich odpowiedzi i pytań..
co do reading to tylko do 1 zadania w pierwszym tekście.. tam było coś demands... ja to wziełam bo zostało mi jeszcze modest origin.. cos takiego..o writing\'u nie będe dużo pisała bo nie ma po co..a co do Use of english to było masakryczne!! E tam,. nie wiem jak macie z tymm look out at,,, ja tak zaznaczyłam i czy jest made discovery,, później mam jakieś changes climat,.. search for.. co jeszcze?? hmmm aha jak macie z tymi tusk\'ami kept, held, czy co tam jeszcze było?? aha mam become etinct.. , ,found courage,familiar, no dobra częśc 2 nie wiedziałam co wstawić from top to...?? ja wziełam button, coś tam było trzeba wstawić przed use potem o tych mostach, ogólnie ta częsc nie była taka zła .. dobra część 3 tam było w miare prosto aha jak macie z tymi ptakami.. so that the birds ja wziełam would ale to na pewno bedzie źle znając moje szczeście :))..błędy pamiętam ze gdzieś było have , ja wykreśliłam jeszcze really ale pewnie nie trzeba było co jeszcze? long, lots, gdzieś would.. i to wszystko parafraze macie opisaną w innych postach.. j a już nie będę sie rozpisywać.. papa mam nadzieję że wam dobrze poszło 3mam kciuki!
>Hey oto kilka moich odpowiedzi i pytań..
>co do reading to tylko do 1 zadania w pierwszym tekście.. tam było
>coś demands... ja to wziełam bo zostało mi jeszcze modest origin.. cos
>takiego..o writing\'u nie będe dużo pisała bo nie ma po co..a co do Use
>of english to było masakryczne!! E tam,. nie wiem jak macie z tymm
>look out at,,, ja tak zaznaczyłam i czy jest made discovery,, później
>mam jakieś changes climat,.. search for.. co jeszcze?? hmmm aha jak
>macie z tymi tusk\'ami kept, held, czy co tam jeszcze było?? aha mam
>become etinct.. , ,found courage,familiar, no dobra częśc 2 nie
>wiedziałam co wstawić from top to...?? ja wziełam button, coś tam było
>trzeba wstawić przed use potem o tych mostach, ogólnie ta częsc nie
>była taka zła .. dobra część 3 tam było w miare prosto aha jak macie z
>tymi ptakami.. so that the birds ja wziełam would ale to na pewno
>bedzie źle znając moje szczeście :))..błędy pamiętam ze gdzieś było
>have , ja wykreśliłam jeszcze really ale pewnie nie trzeba było co
>jeszcze? long, lots, gdzieś would.. i to wszystko parafraze macie
>opisaną w innych postach.. j a już nie będę sie rozpisywać.. papa mam
>nadzieję że wam dobrze poszło 3mam kciuki!

no wiec ja mam watch over chyba, potem made discovery, change climat, search for, z tuskami mam held, became extinct, felt courage, i familiar. z ptakami mam so that birds do, w error correction tez mam gdzies long(albo mialam i potem zmienilam :/) lots, by, have, i juz nie pamietam... w wordformation: variuos, additionally, requirement, third, childhood, powinno byc jeszcze grownth, unlikely chyba, i nie pamietam co jeszcze...
a jutro listening... najgorzej :(

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

Pomoc językowa