SPEAKING-Katowice-jakie tematy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!!
Czy ktoś był już na speakingu w Katowicach?
Jeżeli tak to baaaardzo proszę powiedzcie jakie tematy były?
Ja zdaję jutro i denerwuję się,boję się że dostanę jakiś temat o niepełnosprawnych albo ochronie środowiska....
Nerwy mnie zjedza chyba do jutra :((
Czesc Asia, jestem juz po speakingu, mialam dzis w Katowicach. Musze przyznac, ze atmosfera byla bardzo mila, mnie akurat pytal facet - anglik (bardzo wesoly czlowiek, co chwile zartowal i sie usmiechal), a z tylu siedziala babka - polka i cos tam zapisywala i tez co chwile sie smiala do anglika i razem sobie zartowali. Podobno pytali na zmiane - raz ona, raz on. Na poczatku luzna rozmowa - gdzie mieszkam, gdzie studiuje, czy lubie moje miasto i jaki jest moj ulubiony miesiac w roku. Potem dwa obrazki - na jednym jakies stragany z warzywami i owocami w malym miescie - na drugim - ogromne city i gdzie wolalabym robic zakupy i dlaczego. Moja partnerka miala wyskakujacego goscia z samolotu na spadochronie, na drugim - osoby siedziace w samolocie i powiedziec co kto czuje. Nie bylo tak zle, naprawde nie ma sie czego bac - grunt to sie nie denerwowac. Zycze powodzenia!
Dzieki Ci Basiu za odpowiedź :)) już myślałam,że nikt nie zagląda tutaj z Katowic. MaM nadzieję,że pójdzie dobrze- jeśli nie spanikuję na egz. ;))
Pozdrawiam
>Witam!!
>Czy ktoś był już na speakingu w Katowicach?
>Jeżeli tak to baaaardzo proszę powiedzcie jakie tematy były?
Tez jestem bardzo ciekawa tematow z Katowic - zdaje jutro (18.06) i sama nie wiem z czego sie przygotowywac. Ludzie dajcie cynk! Please
Hej! o której godzine zdajesz?
11:30 a Ty?
>o 15.30. Powodzenia!!!!
Witam!!
No ja nareszcie jestem po wszystkim, nawet weszłam prędzej. Ogólnie rzecz biorąc wczoraj królowały sport, zakupy, transport. Pani egzaminator była bardzo miła (miałam dwie Polki),grunt to sie nie zdenerwować,bo to może popsuc wszystko.
Przejrzyj sobie tematy wcześniejsze na forum o speakingu,niektóre sie powtarzają.
Aha,były tez obrazki z dziecmi, miastami (chyba Sydney by night min.), ja miałam jakiegoś faceta na skale ponad chmurami, a na drugim spływ. Koleżanka miała ludzi malujących ściany na zewnatrz i w mieszkaniu.
Potem były obrazki z zawodami zw. z praca na kolei i dyskusja,który najnudniejszy. Potem zdawano pytania, ale ogólnie sa do przejścia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003